Gölbaşı hastane için seferber oldu

Gölbaşı, yapılması düşünelen 200 yataklı devlet hastanesi için adeta seferber oldu

Gölbaşı hastane için seferber oldu
Gölbaşı, yapılması düşünelen 200 yataklı devlet hastanesi için adeta seferber oldu. Ak Parti İlçe Başkanlığının öncülüğünde TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl, İlçe Kaymakamı Raşit Zengin ve Belediye Başkanı Yakup Odabaşı bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundular.

TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Ankara Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Gölbaşıa gelerek 200 yataklı yeni hastane yapımı için bazı incelemelerde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan'ı makamında ziyaret eden Erdöl, Osman Karaaslan ile yapılması düşünülen yeni hastane için bilgi alışverişinde bulundu. ziyarette bulundu.

Cuma namazını da Gölbaşı'nda kılan vekil Erdöl, yapılması düşünülen hastane için  Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, ve  Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ile birlikte HASVAK Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Kağan Arslan'ı da ziyaret ederek, başhekimden hastaneyle ilgili brifing aldılar.
TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl, Gölbaşı'na yeni yapılacak hastane için arazi tahsisin yapılması halinde 2012 yılında, 200 yataklı hastane inşaatı temelinin atılacağını söyledi.


Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2012, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER