Evka Projesi hayata geçiyor

Gölbaşı Belediyesi ve Başkent Rotary Kulübü’nün işbirliği ile Gölbaşı’nda eğitimden sağlığa çeşitli konularda bilgilendirici toplantılar yapılacak

Evka Projesi hayata geçiyor
Gölbaşı’nda vatandaşlar eğitimden sağlığa, aile içi eğitimden vatandaşlık haklarına kadar çeşitli konularda bilgilendirilecek.
Gölbaşı Belediyesi ile Başkent Rotary Kulübü işbirliğiyle yapılacak toplantıların birincisinin konusu aşırı soğukların beraberinde yaygınlaşan grip ve gripten korunma olacak. “Ev-Ka projesi” başlığı altında düzenlenecek toplantıların ilkinde Başkent Üniversitesi’nden Prof. Dr. Rengin Erdal, “Grip gerçeği ve korunma” konusunda bilgi verecek.  
19 Ocak 2012 Perşembe günü saat 11.30’da başlayacak toplantı, Gölbaşı Belediyesi’nin Zübeyde Hanım Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
HER PERŞEMBE TOPLANTI VAR
Ev-Ka projesi kapsamında düzenlenecek toplantıların programı şöyle:
26 Ocak 2012 Perşembe: Öğretmen-Okul-Veli İletişimi İşbirliği/ Hale Boyacıoğlu-TED Ankara Koleji, Eğitmen.
2 Şubat 2012 Perşembe: Kadın Hakları/Avukat Yasemin Yıldızca Arıkan.
16 Şubat 2012 Perşembe: Gebelik Sorunları / Doç. Dr. Ömer Kandemir. 
23 Şubat 2012 Perşembe: Girişimcilik/E-Enerji Limited Şirketi Genel Müdürü Cengiz Turgay.
BAŞKAN ODABAŞI’NDAN ÇAĞRI
“Ev-Ka Projesi” kapsamında düzenlenecek toplantıların vatandaşı bilgilendirmeyi hedeflediğini söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, toplantılara herkesin katılması çağrısında bulundu. Programın bir özgüven eğitimi amacı taşıdığına dikkat çeken Başkan Odabaşı, “Bu amaçla sağlık, aile içi iletişim, girişimcilik ve vatandaşlık hakları gibi konularda eğitim sunulacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2012, 23:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER