Bala’da küçükbaş çatışması çıktı

Bala’da küçükbaş çatışmasıBala’da çaldıkları küçükbaş hayvanları koydukları bir minibüsle kaçan iki kişi, jandarmayla çatışmaya girdi. Zanlılardan biri bacağından vurulurken, diğer zanlı teslim oldu.

Bala’da küçükbaş çatışması çıktı
KÜÇÜKBAŞ hayvan hırsızlığı yaptıkları belirlenen iki kişinin peşine düşen jandarma ekipleri “teslim ol” uyarısına ateş ederek karşılık veren şüphelilerle çatışmaya girdi. Yaklaşık 45 dakika süren çatışma sonrasında şüphelilerden Y.K bacağından ve karnından vurularak yakalanırken, arkadaşının vurulduğunu gören M.G teslim oldu.

Ateşle karşılık verdiler

Gölbaşı, Bala, Evren ve Şereflikoçhisar ilçelerinde küçükbaş hayvan hırsızlığı yaptıkları tespit edilen Y.K. ve M.G. 14 Ocak günü sahte plakalı bir minibüsle Kırşehir’den Bala ilçesine geçiş yaptıkları sırada belirlendi. Kesikköprü bölgesinde şüphelileri takibe alan Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hirfanlı Barajı’nda söz konusu aracın önünü kesti. Araçtan inerek yaya olarak kaçmaya başlayan şüpheliler, jandarmanın “teslim ol” uyarısına ateş açarak karşılık verdi.

45 dakikalık çatışma

Jandarma ile yaklaşık 45 dakika çatışmaya giren şüphelilerden Y.K, bacağından vurularak yakalandı. Arkadaşının vurulduğunu gören M.G ise silahını atarak teslim oldu. Adam öldürmeye teşebbüs, nitelikli yağma ve hırsızlık suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan Y.K, olay yerine gelen 112 ekiplerince Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Aynı suçlamalardan aranan M.G. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Şüphelilerin arabasında yapılan aramada bulunan hırsızlıkla elde edildiği tespit edilen 18 adet küçükbaş hayvan sahibine teslim edildi.

Kaynak: Hürriyet Ankara


Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2012, 23:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER