Gölbaşı Çocuk Yaz Çocuk Şenlikleri Başladı

Gölbaşı Çocuk Yaz Çocuk Şenlikleri Başladı

Gölbaşı Çocuk Yaz Çocuk Şenlikleri Başladı

Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Çocuk Yaz Şenlikleri’ Gölbaşı Şehir Parkında  başladı.

Koronavirüs tedbirleri dolayısıyla uzun süre evlerinde kalan çocuklar için yeni normalleşme süreciyle birlikte çeşitli etkinlikler düzenleyen Gölbaşı Belediyesi, çocuklara moral vermeye devam ediyor.

Gölbaşı Belediyesi, tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında çocuklar iki gün boyunca , Dans gösterilerinden tiyatro oyunlarına, konserlerden yarışmalara, turnuvalardan, spor müsabakalarına,  oyun istasyonlarına kadar birbirinden eğlenceli, renkli ve eğitici etkinlikler buluşmaya başladı.

Etkinliğe katılan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, normelleşme süreçi ile birlikte çocuklara yönelik düzenlenen etkinliklerin artacağını söyledi.

Pandemi sürecinin daha tam bitmediğini hatırlatan Başkan Şimşek, çocuklar ve ailelerine uyarılarda bulunarak,  “  Salgın hala geçmedi çocuklar anneler, babalar. Pandemi biliyorsunuz bizi eve tıkadı evden dışları çıkamadık. Biraz rahatladık.  Ama henüz geçmedi. Tedbirlerimize devam edersek daha iyi olur. İnşallah bundan sonra Gölaşı Belediyesi olarak, cocuklarımız için daha iyi etkinlikler,yarışmalar düzenleyeceğiz” dedi.

Konuşmanın ardından Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, çocuklarla birlikte vakit geçirerek oyunlar oynadı.

Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Çocuk Yaz Şenlikleri’ Gölbaşı Şehir Parkında Pazar günü sona erecek.

YAKUP KARAGÖZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER