Yakup Sarıçiçek güven tazeledi

Yakup Sarıçiçek güven tazeledi

Yakup Sarıçiçek güven tazeledi

Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin 42. Genel Kurul Toplantısı çok sayıda esnafın katılımı ile gerçekleşti.

2052 üyesi bulunan Gölbaşı Esnaf  ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin yapılan kongresinde tek liste ve tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Yakup Sarıçiçek tüm üyelerin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Divan Başkanlığı'na Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Tuncay Elmadağlı'nın seçilmesinin ardından gündem maddelerine geçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması sonrası Yönetim ve Denetim Kurulu raporları ibra edildi.  Yeni oluşacak Yönetim Kurulu'na, gayrimenkul ipoteği almaya ve ipoteği fekki yetkisi verilmesi maddeleri onaylandı. Kooperatif'in takibinde bulunan alacakların yeniden yapılandırılması görüşülerek kabul edildi. Divan'ın yönetim kurulu seçimleri için listeleri istemesinin ardından divana tek liste verildi. Başka aday çıkmayınca divanın açık oylama istemi onaylandı ve kabul edildi.

Kongrede bir konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, birlik ve beraberlik mesajları vererek, “ Doğduğumuz, büyüdüğümüz bu ilçeye el, ele omuz, omuza vereceğizve esnafımız destek olacak gölbaşı’nı hak ettiği yere getireceğiz.  Önemli olan bu biz burada yaşıyorsak birlik olacağız. Biz tüm güçümüzü  gölbaşı için harcamalıyız” dedi.

Açık oylama sonucunda Yakup Sarıçiçek başkanlığındaki tek liste oylanarak onaylandı.

Başkan Yakup Sarıçiçek "42. Olağan genel kurulumuza katılımınız ile kooperatifimizi sahiplendiğinizi gösterdiğiniz için yönetim kurulumuz adına sonsuz teşekkür ederim. Bizde kooperatifimiz adına yönetim kurulu, denetim kurulu ve personellerimiz olarak siz değerli ortaklarımızın ihtiyacı olan finansmana en kısa sürede ulaşabilmeniz için durmaksızın çalışıyoruz. Sizlerin nezdinde yönetim kurulumuza, denetim kurulumuza ve personellerimize ayrıca Halk Bankası Gölbaşı Şube Müdürü Murat Seçkin Karabacak ile tüm banka personeline teşekkür ederim. Bugün hepiniz işinizi gücünüzü bırakıp kooperatifimiz için buraya geldiniz, bizlere olan güveninizi tazelediniz ve bizi yeniden onurlandırdınız yönetim ve denetim kurulu olarak sizlere hizmet etmek için buradayız. Öncelikle saygıdeğer ortaklarımıza, sayın genel başkanımız Abdülkadir Akgül'e, sayın belediye başkanımıza, MHP il başkan yardımcımıza, ilçe başkanlarımıza değerli kooperatif başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşları başkanlarımıza, basın mensubu arkadaşlarımıza bu önemli günümüzde bizi yalnız bırakmadıkları ve yeniden yönetime layık gördükleri için ayrı ayrı teşekkür ederim. Genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını dilerim." dedi.

Kongrede, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Engin Eren'de bir konuşma gerçekleştirerek başkan ve yönetimi tebrik ettiler.

Kongreye; Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Tanrıverdi ve Erol Eraslanoğlu, Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsa Albut, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin, CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Engin Eren, İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk, İYİ Parti Ankara İl Başkan Danışmanı ve 1. Bölge Koordinatörü Lütfü Yılmaz, Yenimahalle Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Hasan Erdal Yıldıran, Haymana Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Zeynel BahçeciHalk Bankası Gölbaşı Şubesi Murat Seçkin Karabacak, Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda esnafın katıldı.

Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Yakup Sarıçiçek, Kadri Oral, Muammer Çelik, Göksel Akbaş, Recep Sadettin Albut.

Denetim Kurulu Asil Üyeler: Yahya Aydın, Mehmet Albakır.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2021, 11:08

YAKUP KARAGÖZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER