Gölbaşı Belediyesinden hayvan katliamıyla ilgili açıklama

Gölbaşı Belediyesinde yapılan açıklamada, ilçede yaşanan sokak hayvanı katliamının kabul edilemez olduğunu belirtildi.

Gölbaşı Belediyesinden hayvan katliamıyla ilgili açıklama

Gölbaşı Belediyesi, Gölbaşı Sanayi Sitesi yakınlarındaki boş arazide 20 köpeğin ölü olarak bulunmasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Belediyenin sosyal medya hesabından, yaşanan üzücü olayın ilk andan itibaren takipçisi olunduğu belirtilirken, vahşetin sorumlularının bulunması için tüm kurumlarla işbirliği yapıldığı ifade edildi.

"Bu acı olayı kabul edilemez buluyoruz"

Yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi;

Sokaktaki dostlarımız için çalışmalarımızı fedakarca sürdürdüğümüz bugünlerde, ilçemiz sınırlarında meydana gelen bu acı olayı kabul edilemez buluyoruz.

Can dostlarımızın vahşice katledilmesi Gölbaşı Belediyesi olarak hem bizleri hem de ilçe halkını derinden üzmüştür. Sokaktaki dostlarımız için çalışmalarımızı fedakarca sürdüğümüz bugünlerde, bu insanlığa sığmaz olaydan haberdar olduğumuz ilk andan itibaren diğer kurum ve kuruluşlarla irtibat halinde olduk.

Sokak hayvanlarının yaşam hakkına saygı duyan bir belediye yönetimi olarak bu vahşete Başkanımız Sn. Ramazan Şimşek de son derece hassastır. Yaşadığımız çevrede, biz insanlar sorumluluğunda olup olmadığına bakılmaksızın almaya devam edeceğiz. Böyle bir olayın bir daha yaşanmaması için tüm kurumlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Gölbaşı Belediyesi olarak can dostlarımıza yönelik vahşetin sorumlu ya da sorumlularının ortaya çıkarılması için tüm kurumlarla işbirliği içinde olacağımızın ve tüm hayvan severlerin acısını paylaştığımızın bilinmesini istiyoruz.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2021, 23:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER