Gökçek, 7 bin kişiyle iftar açtı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 'Her İlçede Halka İftar' programlarının biri de Gölbaşı’nda gerçekleştirildi.

Gökçek, 7 bin kişiyle iftar açtı
HABER: MERVE ŞAHİN

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 'Her İlçede Halka İftar' programlarının biri de Gölbaşı’nda gerçekleştirildi.

Atatürk Sahil Parkı’nda kurulan göl manzaralı iftar sofralarını, 7 bine yakın Gölbaşılı doldurdu.

İftar yemeğine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 7 bine yakın Gölbaşılı ile birlikte iftar yaptı. İftara, Başkan Gökçek'in yanı sıra, Gölbaşı İlçe Kaymakamı Raşit Zengin, Emniyet Müdürü Cihat Şerolar, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Murat Bey Balta, Ak Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri, Bürokratlar, STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ile birlikte Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı da tam kadro katıldı.

Atatürk Sahil Parkı’nda ki yemek öncesinde vatandaşlar, ilahi ve müzikler eşliğinde iftar saatini bekledi. Ezan sesiyle oruçlarını açan Gölbaşılılara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de eşlik etti.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Atatürk Sahil Parkı alanını dolduran binlerce vatandaş iftar saatine yakın dağıtım yapılan alanlara akın etti. Ankara Büyükşehir Belediyesi 10 ayrı noktadan yemek dağıtımı yapmasına rağmen katılımın yüksek olması nedeniyle dağıtım yerlerinde uzun kuyruklar oluştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise tüm Gölbaşılıların Ramazan ayının mübarek olması dileğinde bulunarak, "Başkentin 8 farklı noktasında her gece 10 binin üzerinde vatandaşa iftar yemeği veriyoruz. Her gece farklı bir ilçemizde açacağımız dev iftar sofralarında da hemşerilerimizle bir araya geleceğiz." dedi.

fotoğraflar hazırlanıyor....

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2012, 01:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş   gözüyle
vatandaş gözüyle - 12 yıl Önce

bukadarda atılmazkı işiniz gücünüz takla arkadaş nerde vardı 7000 kişi toplam mevcudu 7 ilemi çarpıp bu rakama ulaştınız.

SIRADAKİ HABER