MHP'liler iftar sofrasında buluştu

MHP Ankara İl Başkanlığı'nın düzenlediği geleneksel iftar yemeği Akalın Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

MHP'liler iftar sofrasında buluştu
HABER: MERVE ŞAHİN

 MHP Ankara İl Başkanlığı'nın düzenlediği geleneksel iftar yemeği Akalın Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Geleneksel iftar yemeğine, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Ankara Milletvekili Zuhal Topçu, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, MHP Genel Başkan Yardımcıları, İl yönetimi, İlçe Başkanlıkları, Ankara Ülkü Ocakları, Ankara Kadın Kolları Başkan ve yöneticileri, belediye ve il genel meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

VATANDAŞLAR AYAKTA AĞIRLANDI

Akalın Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğine katılımın yüksek olması nedeniyle birçok partili ve vatandaş ayakta ağırlanırken, tesisin dışına kurulan sofralarda birçok vatandaş orucunu açtı.

Açılan oruçların ardından bir konuşma yapan MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Ramazan ayında, oruç ibadetinin yanında yardımlaşma ve dayanışmanın da ön plana çıktığına dikkat çekerken, nefislerimizi terbiye etme fırsatının iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

RAHMET VE BAĞIŞLANMA AYINDAYIZ

Ramazanın rahmet ve bağışlanmaya ayı olduğunu belirten Çetinkaya, “11 ayın sultanı Ramazan ayını bir kere daha yaşamanın mutluluğu içindeyiz. Ramazan, İslam’ın rahmetle yoğrulmuş adaletini, bilgi ve hikmetle bütünleşmiş ahlakını bütün insanlığa gösteren bir aydır. Ramazan ayı Müslümanların Allah’ı idrak ettikleri, kendilerine rızık olarak verilen şeyleri paylaştıkları bir aydır. Bu mübarek ay oruç ibadetinin yanı sıra yardımlaşma ve dayanışma duygusunu da ön plana çıkarmaktadır. Ramazan ayının şahsımız, ailemiz, milletimiz, ülkemiz, bütün Türk İslam âlemi ve insanlık için hayırlar, huzur ve barış getirmesini, bizleri manevi yönden yüceltmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından iftar yemeği sunulan ikramlarla son buldu.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2012, 01:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER