Gökçek dobra dobra konuştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek "Gölbaşı Belediyesi insanların gözünün içine bakan baka yalan söylüyor." dedi.

Gökçek dobra dobra konuştu

HABER: ÖZCAN AYDOĞDU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek "Gölbaşı Belediyesi insanların gözünün içine bakan baka yalan söylüyor." dedi.

Gölbaşı Belediyesi'nin, hizmet alanı dışına çıkması ve yetkisini aşması Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'inde gündemindeydi. Gölbaşı Belediyesi'nin yetki aşımında bulunduğunu kaydeden Gökçek Gölbaşı Belediyesi'nin yetki aşımından, TOKİ'de yaptırdığını iddia ettiği pazar yerine, TOKİ Örencik mahallesine özel uyguladığı ücretsiz ulaşıma, iftar yemeğindeki "Işık kapattırma" olayına kadar bir çok konuya değindi. 

PAZAR YERİNİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAPACAK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gökçek, Gölbaşı Belediyesi'nin sık sık yetki aşımında bulunduğunu kaydederek "Maalesef Gölbaşı Belediyesi benzer isleri sık sık yapıyor. Pazar yerini Ankara Büyükşehir yapıyor." diyerek TOKİ'deki pazar yeri alanının Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını kaydetti. 

BİZİ TOKİ HALKIYLA KARŞI KARŞIYA GETİRMEK İSTİYORLAR

Gölbaşı Belediyesi'nin TOKİ'ye özel olarak uygulamaya koyduğu "Ücretsiz servis"in Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ halkını karşı karşıya getirmek için uygulandığını söyleyen Gökçek" Ulaşım konusunda hiçbir yetkileri yok. Büyükşehir böyle bir uygulamaya başlasa Ankara'nın dört bir yani haklı olarak böyle bir bizden ister. Şimdi bu uygulamayı yasaklasak ( ki Gölbaşı Belediyesi halkla bizi karsı karşıya getirmek için bunu bilinçli yapıyor) vatandaşla karşı karşıya geleceğiz. Amaç hizmet değil insanlarla bizi karşı karşıya getirmek." dedi. 

İNSANLARIN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA YALAN SÖYLEDİLER

Minibüsçüler Odası'nın ilçe belediyesinin uygulamasını yargıya taşıdığını söyleyen Gökçek "Bu uygulama nedeniyle hem bizim hem Gölbaşı Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulundu. Gölbaşı Belediyesi verdiği cevapta "biz halkı taşımıyoruz, personelimizi taşıyoruz" diyerek insanların gözünün içine bakarak yalan söyledi. Keşke herkes kendi görevini bilse. Hiçbir zararı yok. Ancak bu Gölbaşı belediyesinin görevi değil. Ve bütün Ankara bunu örnek gösterip bizden bedava servis istese Büyükşehir Belediyesi ekonomik olarak bunun altından nasıl kalkacak? " diye konuştu. 

UCUZ VE ÇİRKİN SİYASET

"Bunlar ucuz ve çirkin siyaset örneği." diyen Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı'nda verdiği iftarın sabote edilmeye çalışıldığını söylerken"Son olarak Gölbaşı'nda yaptığımız iftar yemeğinde parkın elektriklerini kapattırdılar.Mahalli idare seçimleri yaklaştıkça ucuz siyaset maalesef yoğunlaşıyor. Maalesef iftar sırasında Gölbaşı belediyesi bunu da yaptı. arkadaşlar ikaz etti ve zorla kapattırdılar. Gaye insanlar  oraya oturmasın. " ifadelerini kullandı. 

BÜYÜKŞEHİR PUAN KAZANACAK DİYE PROPAGANDA BAŞLATTILAR

Gölbaşı Belediyesi'nin basın bürosundan yapılan haberlerle sözde esnafı konuşturduğunu ve "Viyadük" projesine karşı bir karalama kampanyası düzenlediklerini söyleyen Gökçek "Önce viyadük diye ortalığı kaldırdılar, iş ciddiye binince, viyadük Büyükşehir Belediyesi'ne puan kazandıracak diye aleyhte propaganda başlattılar." şeklinde konuştu.

 

Gölbaşı Son Gaste

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2012, 09:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet ali balaban
mehmet ali balaban - 12 yıl Önce

vallahi ben bu işten hic bişey anlamadım.arkadaşlar pazar yerini gölbaşı belediyesine ait dozer ve kepceler düzeltıyor ben kendim bizzat dozercinin ysanıns gittim ben baktım gölbaşı belediyesi yazıyor üzerınde bende büyükşehir diye biliyordum.ama şu bir gercek ben 2 yıldır toki ikamet eden birisi olarak büyükşehirin bir hizmetini görmedim.nedenmi gelin 5 bölgeye o dere kısımlarını buraların ne olduğunu görün ilk önce yol yok burada tekten yol acılacaktı akademiye bağlantı yolu yapılacaktı hepsi hikaya hic bir calışma yok ve olmazda.burasını tokide unuttu büyükşehirde hepsi sanal laflar bazılarıda yağ cekmekten başka bişey yapmıyor zaten heralde arkadaşların beklentıleri var vay efendım yollara cizgi cizilmiş şenlık yapılmış vs.kardeşim yol yok burada siz cizgiden bahsedıyorsunuz gelin 5 bölgeye görün buraları 1 ve 2 bölgeler icin sorun yaok tabiiki.

CcC
CcC - 12 yıl Önce

akp yalakalrı kol gezıor memelekette iki dakka şerefli bi insan olamazmısınız

Hamiyet CANSEVER
Hamiyet CANSEVER - 12 yıl Önce

melih beyin söyledikleri çok mantıklı. ucuz siyaset ve göz boymamaktan başka bir şey değil, gölbaşı belediyesinin yaptığı. fikrimi değiştiriyorum, ilk mahalli idareler seçimlerinde oyum akp ye valla.

SIRADAKİ HABER