Gençlik dediğin böyle olur

Gölbaşı’nda faaliyet gösteren Türkay Sanat Merkezi’nin genç yetenekleri gerçekleştirdikleri konserler ve etkinliklerle göz dolduruyor.

Gençlik dediğin böyle olur

Haber: ÇİĞDEM ŞİRİN

Gölbaşı’nda faaliyet gösteren Türkay Sanat Merkezi’nin genç yetenekleri gerçekleştirdikleri konserler ve etkinliklerle göz dolduruyor. Cihan Türkay’ın önderliğinde kurulan ve gün geçtikçe kadrosunu genişleten Türkay Sanat Merkezi okulların yılsonu etkinlikleri kapsamında yapılan programlarda sahne alarak, Gölbaşılılara unutulmaz dakikalar yaşatıyor. Ankara ve Gölbaşı’nda birçok etkinlikte yer alan Sanat Türkay Merkezi okulların yılsonu etkinlikleri kapsamında İnönü İlköğretim Okulu’nda bir etkinlik düzenledi.

GÖLBAŞI SOKAKLARI RENKLENDİ

Yenilikleri seven Türkay Sanat Merkezi’nin genç yetenekleri etkinlik öncesinde Gölbaşı sokaklarında kortej yürüyüşü yaptı. Gölbaşı’nda bir ilki gerçekleştiren gençler tüm grupları ile birlikte ellerine aldıkları enstrüman ve balonlarla Gölbaşı sokaklarını renklendirdiler. İnönü İlköğretim Okulu’nun bulunduğu alana kadar yürüyüş yapan gençleri meraklı gözerle izleyen vatandaşlar da zaman zaman gruba alkışları ile eşlik etti.

İnönü İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte ise öğrenciler adeta bayram havası yaşadı.

STRES ATTILAR

Grup Kafein, (Bilgehan Yılmaz, Şafak Atay, Taylan Gündüz, Mahmut Ahi), Grup İntegral (Çağlar Söğüt, Mert Ateş) ve Grup Düldül( Yiğit Bozkurt, Aytürk Yıldız, Numan Tancan, Hüseyin Tosun) söyledikleri şarkılarla öğrencileri coşturdular. Animasyon gruplarının da bulunduğu şenlikte eğlencenin tadına varan öğrenciler, bir yılın yorgunluğunu şarkılara eşlik ederek ve oyunlar oynayarak attılar.

MÜZİK KURSUNUN ÇOK ÖTESİNDE

Türkay Sanat Merkezi kadrosunda barındırdığı ekibiyle birçok yeniliğe imza atmaya aday. Yetenekli gençlere fırsat oluşturan ve boş vakitlerinin en iyi şekilde değerlendirilmesi yönünde imkanlar sağlayan Türkay Sanat Merkezi için sadece Müzik Kursu ve Sanat Merkezi demek doğru olmaz. Birçok gencin vakitlerini kahve köşelerinde geçirdiği günümüzde Türkay Sanat Merkezi’nde yerini alan gençler, ayrıca birbirleri ile sohbet etme ve yeni dostluklar kazanma fırsatı da buluyor. Aile ortamını aratmayan Türkay Sanat Merkezi’nin kurucusu ve Gitar Hocası Cihan Türkay, Gölbaşı’nda çok yetenekli gençlerin olduğunu belirterek, bu gençlerin topluma kazandırılması adına ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.

Türkay Sanat Merkezi yılsonu etkinlikleri kapsamında Gölbaşı’nda eğitim veren okullarda etkinliklerine devam edecek.

Videoalar hazırlanıyor

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2012, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER