Gelmeyenleri takibe alacak

Karaaslan İl Kongresine katılmayanları takibe alacak...

Gelmeyenleri takibe alacak
 Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı 30 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan İl Kongresi öncesinde parti yöneticileri, Muhtarlar ve STK’larla bir araya geldi.

KARAASLAN’DAN DÜĞÜNE DAVET

Muhtarlar ve STK’larla sabah kahvaltısında buluşan Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Osman Karaaaslan yaptığı konuşmasında herkesi İl kongresine davet etti. Karaaslan yaptığı konuşmasında, kongrelerin düğünler gibi olduğunu vurgulayarak, ‘Herkesi bu büyük düğünümüze davet ediyorum” şeklinde konuşurken, kongreleri düğüne benzetti. AkParti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, düğünlerden örnek verdi. Karaaslan,  yapılan düğünlerde ev sahiplerinin düğüne kim gelmiş, kim gelmemiş, kim ne takmış kim ne takmamış’ı takip ettiklerini belirterek, kendisinin de kongreye kimlerin gelip gelmediğinin takipçisi olacağını vurguladı.

KİM GELDİ KİM GELMEDİ TAKİP EDECEK

İl Kongeresi’ne katılımın yüksek olması adına STK’lar ve Muhtarlara kahvaltılı toplantıda davette bulunan Karaaslan, konuşmasında  şu sözlere yer verdi:

Kongreler düğünler gibidir. Tıpkı bir düğüne davet eder gibi temsil ettiğimiz tüm kesimleri bu düğünümüze davet ediyorum. Bugün bana yarın sana diyerek not tutan ileri görüşlü düğün sahipleri kim gelmiş, kim ne getirmiş bakarlar. Bizde partimizin il kongresine gösterilecek ilgiyi önemle takip edeceğiz. Siz bu önemli gününüzde sizi yalnız bırakanlar mı yoksa yanınızda olanlarla mı ilgilenirsiniz. Başbakanımız Recap Tayyip Erdoğan kongrelere çok önem vermemektedir. Ve eften püften sebepleri kabul etmemektedir. Bizde Başbakanımızla aynı görüşteyiz” dedi.

Karaaslan’nın konuşmasının ardından bazı STK temsilcileri, ‘Gitmezsek bizi çiezecek’ yorumunu yaptı.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2012, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER