Şampiyon Yavrucakspor

Gölbaşı Belediye Spor’un düzenlediği mahalleler arası futbol turnuvasını finalde Gökçehöyük Spor’u 3-0 yenen Yavrucuk Spor şampiyon oldu.

Şampiyon Yavrucakspor
Gölbaşı Belediye Spor’un düzenlediği mahalleler arası futbol turnuvasını finalde  Gökçehöyük  Spor’u 3-0 yenen Yavrucuk Spor şampiyon oldu. 

 Bir aydır devam eden mahalleler arası futbol turnuvası Yavrucak spor’un şampiy9onluğu ile son buldu. İki komşu mahalle olan Gökçehöyük ve Yavrucak finalde karşı karşıya geldiler. İlk yarısı golsüz biten maçın ikinci yarısında Yavrucak spor üç gol ile şampiyonluğunu ilan etti. 
TÜRKAY SANAT MERKEZİ'NDEN BİR İLK
Gölbaşı'nda faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Türkay Sanat Merkezi Gölbaşılı sporcuları da unutmadı. Gölbaşı'nda düzenlenen futbol turnuvasında dereceye giren takımları eğitim çekiyle onurlandırdı. Turnuvada Şampiyon Yavrucak spor’un kupasını Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı verirken, ayrıca şampiyon takıma Türkay Sanat Merkezi tarafından 750 tl, ikinci takıma 500 tl, üçüncü takımada 250 tl değerinde eğitim çeki ödülü verildi. 

Turnuvaya katılan tüm takımlar plaketle ödüllendirilirken,  Turnuva'nın  şampiyonu Yavrucak Mahallesi oldu. Turnuvanın İkinci Gökçehöyük, üçüncüsü Koparan Mahallesi olurken, turnuvanın en centilmen takımı ise Topaklı mahallesi oldu. 

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2012, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER