Esnaflarla kahvaltılı sohbet

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ilçedeki tüm esnaf kesimleriyle bir yıl boyunca kahvaltılı sohbet toplantılarında buluşarak, sorunlarını dinledi.

Esnaflarla kahvaltılı sohbet
 Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ilçedeki tüm esnaf kesimleriyle bir yıl boyunca kahvaltılı sohbet toplantılarında buluşarak, sorunlarını dinledi. Yıl içinde ayrı ayrı yapılan kahvaltılı toplantılara 70’e yakın sektörden 1000’e yakın esnaf katıldı.

Periyotlar halinde gerçekleştirilen esnaflarla kahvaltı buluşmalarda sağlıktan gıdaya, beyaz eşyadan berberlere kadar çeşitli sektör temsilcileri ile görüşen Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, bir yıl boyunca sorunlarını dinlemediği esnaf bırakmadı. Gölbaşı Belediyesi Mogan Aile Çay Bahçesinde gerçekleşen kahvaltılı buluşmalarda Başkan Odabaşı, yapılan hizmetleri de anlattı.

“GÖLBAŞI BİZİM İÇİN DEĞERLİ”

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı “Gölbaşı bizim için çok değerlidir. Göreve geldiğimiz günden itibaren Gölbaşı için en iyisi neyse onu yapmak için çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Gölbaşı’na en verimli hizmeti vermek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

Elbette dinlemeden sorunların ne olduğunu öğrenemeyiz. Gölbaşı’nda derdini ve sıkıntısını dinlemediğimiz esnaf arkadaşımız da kalmadı. Tüm kesimlerle bugüne kadar bir araya geldik” dedi.

“ESNAF OLMANIN YÜKÜNÜ BİLİRİM”

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da konuşmasında, kendisinin de esnaf olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

“Esnaf olmanın yükünü ve sorumluluğunu iyi bilirim. Esnafımızın sorunlarını dinlemek onlara yardım etmek benim en büyük görevimdir. Değerli esnaflarımızla bir araya geldiğimde birlik, bütünlük ve kardeşlik duygularımın pekiştiğini anlıyorum.”

ESNAFLAR DA MUTLU OLDU

Başkan Odabaşı’nın kahvaltılı sohbet toplantılarında bir araya gelen esnaflar da ilk defa böyle bir uygulama yaşadıklarını ve bundan mutlu olduklarını ifade ettiler. 

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2013, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER