Engelliler için piknik düzenlendi

Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle Gölbaşı Belediyesi, engelliler için Sahil Park’ta bir piknik düzenledi.

Engelliler için piknik düzenlendi
Engellilere sahip çıkmanın devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluk olduğunu söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, “Engelli vatandaşlarımıza belediye olarak destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, engellilere sahip çıkmanın devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluk olduğunu söyledi. Başkan Odabaşı, Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Engelli insanlarımızın yaşadıkları sorunlar sadece kendilerinin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanlığın ortak sorunudur” dedi.
Engellilerin, normal bir hayat sürmesinin ancak toplumsal hassasiyetin oluşturulmasıyla mümkün olacağına dikkat çeken ve bu konuda Gölbaşı Belediyesi’nin elinden geleni hizmeti vermeye gayret ettiğini söyleyen Başkan Yakup Odabaşı, kurumsal hizmetlerin engelliler için en iyi şekilde geliştirilmesi gerektiğini ifade etti.
Başkan Odabaşı mesajında daha sonra “Engellilerin her alanda daha çok yer almalarını desteklemek ve teşvik etmek zorundayız” diye konuştu.
SAHİL PARKTA PİKNİK DÜZENLENDİ
Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle Gölbaşı Belediyesi, engelliler için Sahil Park’ta bir piknik düzenledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2012, 11:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
GÖLBAŞILI
GÖLBAŞILI - 12 yıl Önce

değerli gölbaşililar hep ayni hikaye dünya engelliler gününde yüzde doksan engelli okuldan gelen engelliler yüzde onuda gölbaşindan taraftar engelliler. madem engelliler haftasi kutlaniliyor neden 800 kadar engelli var deniyor onlara neden mesaj cekilmedi araştirin da görün 3 yildir yürekleri varsa engelliler için tek, tek yazsinlar da görelim halen yalan söylüyorlar engelli aracini bunlar almadi şimdi hapishanede yatan bir vatandaş hibe etmiştir yamali bohça gibiler tam bir sahtekarlik hanedani kurmuşlar yaziklar olsun inanarak güvenerek verdik ama hakkimi helal etmiyorum...!

SIRADAKİ HABER