Türk futbolunun kalbi Kadıköy'de atacak

Süper Lig'in 54. şampiyonu, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak maçın ardından belli olacak.

Türk futbolunun kalbi Kadıköy'de atacak

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 6. ve son haftasında ezeli rakipler Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak. Saat 19.00'da başlayacak sezonun en önemli maçını Türkiye'nin bir numaralı hakemi, yıllar sora Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde düdük çalacak ilk Türk hakem olan Cüneyt Çakır yönetecek.

TERİM'DEN SÜRPRİZ

Şampiyonluk için  Fenerbahçe'ye galibiyet gerek, Galatasaray'a ise beraberlik yetecek. Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 6. ve son haftasına Galatasaray, Fenerbahçe'nin 1 puan önünde lider girdi. 47 puana sahip sarı kırmızılı ekip, Kadıköy'den beraberlikle ayrılsa bile, 3 yıl sonra şampiyon olarak, 18 kezle Fenerbahçe ile şampiyonluk sayısını eşitleyecek.

KOCAMAN REKORA YÜRÜYOR

46 puanlı ev sahibi Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi için derbide galibiyet gerekiyor. Büyük taraftar desteği altında oynayacak sarı lacivertli ekip, mutlu sona ulaşması halinde üst üste 2., toplamda 19. kez ipi göğüsleyecek.

Tüm gözlerin çevrildiği derbide toplam 3.327 özel güvenlik ve polis personeli görev yapacak. Statta gerekli polis kamerasının yanı sıra 185 salon kamerası da tespit çalışması yapacak.

GALATASARAY TARAFTARI STADA ALINMAYACAK

Maçı 175 gazeteci tribünden, 150 foto muhabiri saha içinden takip ederek kamuoyuna aktaracak. Anlaşma gereğince Galatasaray taraftarları stada alınmayacak.

Fenerbahçe taraftarının büyük ilgi gösterdiği maçın biletleri satışa çıktıktan kısa süre sonra tükendi. Biletlerin karaborsaya düşme olasılığına karşı Fenerbahçe Kulübü ekstra önlemler aldı.

Derbi için özel hazırlanan biletler turnikelerde yeni bir teknoloji ile denetlenecek ve karaborsadan alınan biletlerle stada girmek mümkün olmayacak.

FLORYA'DA DUYGU SELİ

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2012, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER