Vicdanım el vermiyor

Gölbaşı Belediye Meclisi’nde gündem dışı söz alan CHP Meclis Üyesi Ercan Şimşek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yapmayı düşündüğü Viyadük Projesi ile ilgili görüşlerini dile getirdi.

HABER: ÇİĞDEM ŞİRİN

Gölbaşı Belediye Meclisi’nde gündem dışı söz alan CHP Meclis Üyesi Ercan Şimşek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yapmayı düşündüğü Viyadük Projesi ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Daha öncede CHP olarak fikirlerini dile getiren Şimşek, bir kez daha viyadük projesinin Gölbaşı’nın parçalanmışlığını artıracağını belirterek, herkesi göreve çağırdı. Meclis kürsüsünden seslenen Şimşek, 30’a yakın muhtar ve STK temsilcileri görüştüğünü ve 22’sinin Viyadük projesine karşı olduğunu kaydetti.  
FARKI BELEDİYE ÖDESİN
Şimşek, Viyadük Projesi’nin maliyetinin ortalama 37 milyon civarında olduğunu söyleyerek, Meclise bir öneride bulundu. CHP Meclis Üyesi Ercan Şimşek, “Aynı şekilde bir alt geçit yaptığınızda 40 milyona takabül ediyor. Gerekirse Gölbaşı Belediyesi aradaki farkı ödesin” dedi.
VİCDANIM EL VERMİYOR
AK Partili meclis üyelerinin de yaptığı açıklamalarında bu projeyi istemedikleri  izlenmini verdiğini belirten Şimşek, “Yapılan hizmetin kötüsü olmaz demiş bir AK Partili arkadaşımız. Ben kendisine Gökkuşağı ve demir kafesi örnek gösteriyorum. Viyadük Projesinin yapılmasına gönlüm ve vicdanım el vermiyor. Bu konuda ısrarcıyım” dedi.
ÇİN SETTİ’DİR, BERLİN DUVARI’DIR
Ak Partili bir meclis üyesinin viyadük’ün altına tesisler yapılacak şeklinde yaptığı açıklamasına da göndermede bulunan Şimşek, “Her boş bulduğunuz alanı doldurma merakından vazgeçin. O tesisler Gölbaşı’nın her yerine yapılabilir. Yapılacak olan viyadük çin settidir, berlin duvarıdır. Biz bunu yeniden yapmaya aday olmayalım.”şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2012, 13:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan OĞUZ
Hasan OĞUZ - 12 yıl Önce

nedir ercan şimşek içinin el vermediği viyadükmü?kimmiş o muhtarlar açıkla nasıl zan altında bırakırsın muhtarlarımızı,ki biz muhtarlarımızla daha geçen hafta b.şehir b.baş.sy.melih gökçek birebir görüştü.herkez meramını anlattı ama hiç bir muhtarımız itiraz etmedi.konuşmadı viyadük hakkında ozaman çıkıp açıkla hangi muhtar yada stk başkanları itiraz ediyor.hem neden sana itiraz ediyor bizim muhtarlarımız beğenmediği şeyi çıkar koçlar gibi basına açıklama yaparlar.bunlar senin hüsnü kuruntuların olmasın.kimse köpeksiz köyde değneksiz gezmesin,bu gölbaşının sahipleri var.bizde senin kadar gölbaşılıyız hatta senden fazla bide herşeyin güzel olmasını isteriz.ama sizin partinizin döneminizdeki gibi bitiştirerek değil değiştirerek görmek isteriz biz binaları senin mesleğin müteahitlik olarak biliyorum öylede kal avukatlıkla ikisi pekte bir arada yürümez herkez işini yapsın ha sen muhalefetsin belki unuttuysan hatırlatıyım.

SIRADAKİ HABER