Endoskopi cihazı hizmete girecek

Her geçen gün ekipmanlarına yenisini ekleyen Hasvak Devlet Hastanesi, son teknoloji cihazlar alarak ekipmanlarını güçlendiriyor.

Endoskopi cihazı hizmete girecek
 Her geçen gün ekipmanlarına yenisini ekleyen Hasvak Devlet Hastanesi, son teknoloji cihazlar alarak ekipmanlarını güçlendiriyor. HD kalitede yeni endoskopi cihazını ekipmanlarına kazandıran Hasvak Devlet Hastanesinde hastalara daha kaliteli hizmet vermek için çalışmalar devam ediyor.

Mide ve bağırsak rahatsızlıklarında erken tanı ve tedavisini sağlayacak endoskopi cihazı, Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi’nde yakında hizmete giriyor.

Uzm. Dr. Utku Serkant'ın başhekimliğe atanmasıyla birlikte Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi de yenilenmeye başladı.

BİR EKSİK DAHA GİDERİLİYOR

Hastane ek binası için öalışmalar tüm hızıyla devam ederken, Başhekim Utku Serkant bir yandan da yeni birimlerin açılması için uğraş veriyor.Başhekim Serkant ve Hastane yönetiminin uğraşları sonucu sağlık ve tedavi anlamında Gölbaşı’nın bir eksiği daha gideriliyor.

DAHA NET SONUÇLAR ELDE EDİLECEK

Mide ve bağırsak rahatsızlıklarında erken tanı ve tedavisini sağlayacak endoskopi cihazının, HD özelliği sayesinde daha net sonuçlar elde edilebilecek. Cihazın, kanserli dokuların erken teşhis edilmesinde kullanılan renklendirme özelliği sayesinde mide ve bağırsak dokularının son derece net bir şekilde görüntülediği ifade edildi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2015, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER