Duruay, Muhasebecilerle bir araya geldi

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay, esnaf grupları ile birlikte olmaya ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Duruay, Muhasebecilerle bir araya geldi
 Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay, esnaf grupları ile birlikte olmaya ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor. 

Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Duruay, Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay ve Meclis Üyesi Adayları ile birlikte muhasebeci ve mali müşavirlerle kahvaltıda buluşuldu.
Ay Işığı Cafe’de gerçekleşen toplantıda Fatih Duruay, Gölbaşı için konulan hedefleri ve yapılacak çalışmaları anlattı. Duruay, Gölbaşı Belediyesi’ni kazandıktan sonra birim müdürlerinin ve belediye başkan yardımcılarının Gölbaşı’nda oturan kişiler olacağını söyledi ve makam aracı kullanmadan belediyeye yürüyerek gelip gideceklerinin sözünü verdi. Kendiside dahil olmak üzere başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin halkın içerisinde olacağını belirten Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay, ‘vatandaşın sorunu vatandaşın ayağında çözülecek’ dedi.

BELEDİYENİN ŞİRKETLERİNİN DEFTERLERİNİ SİZLER TUTACAKSINIZ

Gölbaşı Belediye’sine bağlı şirketlerin muhasebe defterlerinin Ankara’daki muhasebeciler tarafından tutulmasına tepki gösteren Gölbaşılı muhasebeciler ve mali müşavirleri sevindiren sözü Fatih Duruay verdi. Duruay, 30 Mart’tan sonra Gölbaşı Belediyesi’ni Ak Kadroların kazanmasının ardından belediyenin tüm işlerinde olduğu gibi muhasebe defterlerinin de  Gölbaşı’nda faaliyet gösteren muhasebeciler tarafından tutulacağını sözünü verdi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2014, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER