Derneklerden Festivale katılım sözü

Gölbaşı’ndaki Yozgatlılar Derneği, Çankırılar Derneği ve Çorumlular Derneği başkanları, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nı ziyaret etti.

Derneklerden Festivale katılım sözü
 Gölbaşı Yozgatlılar Derneği, Çankırılar Derneği ve Çorumlular Derneği başkanları, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nı ziyaret etti. Dernek başkanları, Başkan Odabaşı’na bu yıl 10’uncusu düzenlenecek Gölbaşı Uluslararası Sevgi Çiçeği, Göller ve Andezit Şenliği’ne, geniş katılım ve destek sözü verdi.

Gölbaşı Yozgatlılar Derneği Başkanı Menderes Köksal, Gölbaşı Çankırılılar Derneği Mustafa Taş ve Gölbaşı Çorumlular Derneği Başkanı Osman Ulunç, Başkan Odabaşı’nı makamında ziyaret ettiler.

Yozgatlılar Derneği Başkanı Menderes Köksal, ziyarette Başkan Yakup Odabaşı'na Bozok Sancağı fetih süresi ilee Yozgat’ın saat kulesi tablosunu hediye etti.

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, dernek başkanlarının yaptığı ziyaretten oldukça memnun kaldığını belirterek; “Biz, sizlerle Gölbaşı ailesiyiz. Gölbaşı'nı şenliğimizde tüm derneklerimiz ile birlikte en iyi şekilde tanıtacağız. Şenlikler bizim değil, Gölbaşılıların ve Gölbaşı ailesinin şenliğidir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2013, 16:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER