Zam'ın Oranı %25

Gölbaşı Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında gerçekleştirilen toplu sözleşme ile belediye işçilerine iki yıllık toplam yüzde 25 artış sağlandı. Zamma sevinen işçiler Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nı alkışladı

Zam'ın Oranı %25
 Gölbaşı Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Gerçekleştirilen toplu sözleşme ile Gölbaşı Belediyesi’nde işçilere iki yıllık toplam yüzde 25 artış sağlandı. Zamma sevinen belediye işçileri, imza töreninde Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nı alkışladı.

Toplu sözleşme, Gölbaşı Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında 15 Ocak 2013- 14 Ocak 2015 tarihlerini kapsayan 2 yıllık toplu sözleşme imzalandı. İmza töreni, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Hizmet İş Sendikası Genel Sekreteri Devlet Sert, Mahalli İdareler Sendikası Genel Sekreteri Mehmet Oruçöz ve toplu sözleşme yapılan belediye işçilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

BAŞKAN’DAN ZAM MÜJDESİ

Gölbaşı Belediyesi’nin kadrolu işçileri bekledikleri zam müjdesini Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'ndan aldılar. Başkan Odabaşı, işçilerin alkışları eşliğinde zam oranlarını açıkladı. Başkan Odabaşı, ilk yıl %15 zam yapıldığını, iki yılın toplam zam oranının da %25’e tekabül ettiğini bildirdi. Gölbaşı Belediyesi işçileri, Başkan Odabaşı'nı alkışlayarak teşekkür ettiler.

Başkan Odabaşı, “Gölbaşı Belediyesi olarak çalışan işçilerimizin her zaman yanlarında olduk. Belediye olarak işçi kardeşlerimizin bir gün olsun maaşlarını geciktirmedik. İşçilerimize verdiğimiz bu zam, anaların ak sütü gibi helaldır. Bu zammı hak ettiler, Allahım güzel günlerde harcamayı nasip etsin” dedi.

Toplu sözleşme sonunda sendika yöneticileri, Başkan Yakup Odabaşı’na kendilerine karşı gösterdikleri destekten dolayı bir plaket verdiler.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2013, 01:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER