DEĞİŞİMİN ADI:AYKAN KÜÇÜK

Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Salonları yeniliyor.

DEĞİŞİMİN ADI:AYKAN KÜÇÜK
 Gölbaşı Belediye Spor Kulübü salonları yeniliyor. Gölbaşı Belediyesi Spor kulübü bünyesinde bulunan spor salonlarını yenilemeye başladı. Yenileme çalışmalarına ilk olarak Cumhuriyet Kapalı Spor Salonundan başladı. Salonun eski ve kötü görüntüsünden kurtulması için parkelerinden, tuvaletlere, duşlara, tribünlere kadar her şey yenilendi. Gölbaşı Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilen Yaz Spor okullarına katılan sporcular ve vatandaşlarda yenilenen spor salonundan çok memnun kaldıklarını daha temiz ve güzel bir ortamda çalışmalarını yapmaktan dolayı da memnun olduklarını belirtiler.

 




‘’BU SALONLARDAN BALKAN VE DÜNYA ŞAMPİYONLARI YETİŞİYOR’’


Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı Hayati Çal, “Yaz okulların bünyesinde branş sayımızın artmasıyla birlikte sporcu sayımızda da hızlı bir artış oldu. Salonumuzun yıpranmış ve eskimiş görüntüsü hem bizleri hem de sporcularımızı rahatsız etmeye başladı. Bundan dolayı da daha iyi verim alabilmek için ve sporcularımızın sağlığı için salonumuzu yeniledik.’’ dedi.

Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Ana Sporlar Branş (Voleybol, Basketbol, tekvando ve kickbox)  Sorumlusu Aykan Küçük; ‘’Cumhuriyet Kapalı Spor Salonumuzu çatısından, parkesine her tarafını yeniledik ve sporcu kardeşlerimizin hizmetine sunduk. Daha önce atıl durumda olan ve depo olarak kullanılan kısmı da tadilat tamirat yaparak tekvandocu ve kickboxcu kardeşlerimizin hizmetine sunduk. Bu tesislerimizden Balkan ve Dünya Şampiyonları yetişiyor. Tesislerimizi yenileyerek, sporcu kardeşlerimize daha iyi hizmet vererek başarılarımızı daha da artıracağımızı düşünüyoruz.  Yapmış olduğumuz yenileme çalışmalarına gelen olumlu tepkilerden dolayı da çok memnunuz. Gerek sporcu kardeşlerimiz gerekse eğitmenlerimizin sağlığı bizlere emanettir. Onlara daha sağlık bir ortam sunduğumuz için çok mutluyuz.’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2014, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER