Gölbaşı Bilim Atölyesi Yaz kursları

Gölbaşı Belediyesi Bilim Merkezinde, Bilim Atölyesi Yaz Kursları Başlıyor.

Gölbaşı Bilim Atölyesi Yaz kursları
 Gölbaşı Belediyesi Bilim Merkezinde, Bilim Atölyesi Yaz Kursları başlıyor. Seğmenler Mahallesinde bulunan Bilim Merkezi yaz döneminde kapılarını yaz kursları ve bilim tutkunlarına açıyor. Bilim ve teknolojiye ilgi duyan, projeler, oyuncaklar hatta deneyler yapmaya çalışanlar için yaz dönemi boyunca kurslar devam edecek.

Kurs boyunca alınacak eğitimlerin yanı sıra katılımcılar kendi projelerini yapacak ve birbirleri ile yarışma fırsatı bulacaklar. Bilim Merkezin de bilime dokunacak, teknolojiye adım atacak ve hayal gücünün sınırları zorlanacak. Kurs kayıtları ise 9 Temmuz 2014’te
Gölbaşı Belediyesi Bilim Merkezinde yapılmaya başlanacak.

Kurs süresi  5 hafta toplam 60 saat olup bu dönem Kurslara 7. 8. 9. ve 10. Sınıfa geçen öğrencilerin katılması planlanıyor.

 

‘’ ROBOTİKTEN ELEKTRONİĞE KADAR’’

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay; “ Tüm Gölbaşının Bilim meraklısı gençlerini bu kurslara katılmaya davet ediyorum. Yaz döneminde hem eğleneceksiniz hem de robotikten, elektroniğe, akıllı devrelerden, yenilenebilir enerji sistemlerine ve mekanik sistemlere kadar birçok merak edilen konuda eğitim görüp bunları yapma fırsatı bulacaksınız. Konuları işlerken basitten zora doğru giderek teknolojinin çok uzağında olmadığınızı fark edeceksiniz, yapmış olmak için değil başarmak için öğreneceksiniz. ’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2014, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER