BİSİKLETÇİLER BERK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ

Gölbaşı Bisiklet Topluluğu Grubu'nun düzenlediği bisiklet turunun ardından eve dönerken plakası belirlenemeyen bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Hasan Berk Baysal için arkadaşları bisiklet turu düzenledi.

BİSİKLETÇİLER BERK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ
Gölbaşı'nda, Gölbaşı Bisiklet Topluluğu Grubu'nun düzenlediği bisiklet turunun ardından eve dönerken plakası belirlenemeyen bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Hasan Berk Baysal için arkadaşları bisiklet turu düzenledi.
Gölbaşı Bisiklet Topluluğu Grubu'nun düzenlediği bisiklet turunun ardından eve dönüş yolunda Kepekli yakınlarında kimliği ve plakası belirlenemeyen bir aracın çarpıp kaçması sonucu hayatını kaybeden Hasan Berk Baysal için arkadaşları pedal çevirdi.
Güvenpark’ta toplanan Gölbaşı Bisiklet Topluluğu Grubu üyeleri adına konuşma yapan Gökhan Koraltürk, “Acımız, sadece bir dostumuzu, bir kardeşimizi kaybettiğimiz için değil. Acımız, sürekli olarak sonbahar yaprakları gibi teker teker düştüğümüz ve bir şeyler yapılmaz ise düşmeye devam edeceğimizi bildiğimizden bu ülkenin değerli, güzel birçok insanın hobisi olan bisiklete binmenin tehlikeli bir uğraş olarak anılmasıdır. Acımız, ailelerimizin biz her bisiklete bindiğimizde yürekleri endişe dolu beklemelerindendir” diye konuştu.
Tek isteklerinin trafikte güvenli şekilde seyahat ve yaşamak olduklarını ifade eden Koraltürk, “Bizlerin yanından geçerken bir metrecik pay bırakmanızdan başka hiçbir şey istemiyoruz. Çevreyi kirletmiyoruz, gürültü yapmıyoruz, kötü insanlar değiliz. Bizleri neden öldürüyorsunuz” ifadelerini kullandı.
Grup, yapılan basın açıklamasının ardından hayatını kaybeden evli ve bir çocuk babası Baysal için bisikletler ile Ankara turu yaptı.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2014, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER