Çözüm bulmak bu kadar mı zor?

Karanfil ve Cumhuriyet Caddesi’nin kesiştiği yolda bu defa kaza kurbanı MHP Belediye Meclis Üyesi Ali Atsız oldu.

HABER: ÇİĞDEM ŞİRİN

Karanfil ve Cumhuriyet Caddesi’nin kesiştiği yolda bu defa kaza kurbanı MHP Belediye Meclis Üyesi Ali Atsız oldu. Defalarca yerel basında gündeme gelmesine ve mecliste önerge verilmesine rağmen önlem alınmayan yolda hemen hemen her gün yanşan kazalar vatandaşı çileden çıkardı.

Karanfil Caddesi üzerinden gelen 06 YVU 93 plaka araç sahibi ile Cumhuriyet Caddesi üzerinden gelen 06 RV 089 plakalı araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile 06 YVU 93 plakalı minibüs park halindeki MHP Meclis Üyesi  Ali Atsız’ın 06 ATC 70 plakalı aracına çarptı. Kazada can kaybı ve yaralanma olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

BÜYÜKŞEHİR’İN GÖREVİ

Yaşanan olayına ardından açıklama yapan MHP Meclis Üyesi Ali Atsız Hem Büyükşehir’e hem de Gölbaşı Belediyesi’ne veryansın etti. Atsız defalarca söylemelerine ve önerge vermelerine rağmen yolla ilgili bir önlem alınmamasına tepki göstererek, “MHP meclis üyeleri olarak büyükşehir Belediyesi’ne defalarca önerge verdik. Burada her hafta kaza oluyor.  En büyük görev Büyükşehir Belediyesi’ne düşüyor. Buraya bir göbek yada ışıklandırma yapılması gerekli.  Belediyemiz büyükşehir’e defalarca yazı göndermesine rağmen hala çalışma yapılmadı” dedi.

GÖLBAŞI BELEDİYESİ DE NASİBİNİ ALDI

MHP Meclis Üyesi Ali Atsız Gölbaşı Belediyesi’nin de üzerine düşen görevi yer,ne getirmediğini belirterek, “Bizim belediyenin de eksikliği var. Buraya asfalttan bir set yapsalardı soruna kısmi çözüm getirilmiş olurdu. Bunu defalarca Gölbaşı Belediyesi yetkililerine söyledik.  Ama maalesef o da yapılmadı. Dün de burada kaza oldu , bugün de oldu yarın da olacak” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2012, 21:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER