Cemal Kaman'a büyük destek

Cemal Kaman'a büyük destek

Cemal Kaman'a büyük destek
 Kızılırmak Dernekler Federasyonu, Genel sekreter Cemal Kaman’ı desteklemek için basın toplantısı düzenledi. Cumhuriyet Halk Partisinden Gölbaşı Belediye Başkan Aday adayı olan Cemal Kaman’a Kızılırmak Dernekler Federasyonundan tam destek geldi.

Kızılırmak Dernekler Federasyonu 20 yıldır Türkiye’de mücadele veren bir örgüttür diyen Kızılırmak Dernekler Federasyon Başkanı Yusuf Şahin” Ülkemize katkı sağlayacak tüm adaylarımıza tam destek veriyoruz. Çankaya’da adaylarımız var. Ama Gölbaşı’nda adayımız var. Bu nedenle Cemal Kaman’a destek vermek için bu toplantıyı düzenledik.”diyerek hükümeti eleştiren söylemlerde bulundu.

Bizde siyaseti Cemal Kaman’dan Öğrendik

CHP ilçe Başkanı Ümit Atak konuşmasında “bizler için önemli olan federasyonun partimizi desteklemesidir. Bizler yerelde nasıl siyaset yapacağımızı Cemal Kaman gösterdi.Bu toplantının önemini gördük. Herkese teşekkür ediyorum”. dedi

BASINA SİYASET YAPIN ÖNERİSİ

Cemal Kaman, yerel basına büyük övgüler yağdırırken, siyasete girin önerisinde bulundu.
Basının bölgenin sorunlarını dikle getirdiğini ve siyasetçilere kolaylık sağladığını söyleyen Kaman “ Basın, bölgenin çözüm önerilerini yazıp önümüze koyuyor. Bu da Gölbaşı’nda siyaset yapan bizlere de kolaylık sağlıyor. Gölbaşı’na sahip çıkmak isteyen siyasiler ve kamu yöneticilerine ciddi anlamda destek oluyorlar. Sayenizde Gölbaşı’nın her noktasını öğrendik, emeklerine sağlık. Basından en az bir kişinin özellikle de gençlerin ve bayanların belediye Kaman sözlerini şöyle sürdürdü:

ÇALIŞTIKÇA ŞARZ OLUYORUZ

Bizler arabaların aküsü gibiyiz. Çalıştıkça şarj oluyoruz. Çok çalışmalıyız. Önce Çankaya’yı sonrada Gölbaşı’nı alacağız.dedi. Andımızı değiştirenler bir gün ölecektir. Ama halkımız yaşayacaktır. Yerel seçimlerde kapı kapı gezerek  bu işi başarmak zorundayız” dedi.

Toplantıya , Çankaya eski belediye başkanı Haydar Yılmaz, Çankaya belediye başkan aday adayları, CHP Gölbaşı ilçe başkanı Ümit Atak ,belediye meclis üyesi aday adayı Bülent Elikesik ve Erdal  Gültekin  , Kızılırmak federasyon üyeleri katıldı.

 dscf0582.jpg

dscf0580.jpg

dsc_5411_376x250.jpgdsc_5413_376x250.jpg

Gölbaşı Son Gaste

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2013, 22:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
gölbaşılı
gölbaşılı - 11 yıl Önce

kimdir bu kızıl----ırmak lılar,bilen varsa söylesin,bunlar benim partimi destekliyorlarsa ben kendi partime oy vermiyecem.

SIRADAKİ HABER