Bülent Elikesik başvurusunu yaptı

Bülent Elikesik başvurusunu yaptı

Bülent Elikesik başvurusunu yaptı
 CHP eski ilçe başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Bülent Elikesik Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu resmen gerçekleştirdi.

CHP’de Nuriye Atabey ve Emel Çetinkaya’nın ardından ‘Derman belediyecilik’ sloganıyla yola çıkan Bülent Elikesik de aday adaylığını açıkladı.

CHP İlçe Binasında başvurusunu yapan Elikesik’e kalabalık bir parti grubu da eşlik etti. Konuşmasının başında Tunceli’de donarak şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet dileyen Elikesik ‘Neden bu yola çıktık’ sorusuna da konuşmasında yanıt verdi.

GÖLBAŞI’NA DERMAN OLACAĞIZ

Gölbaşı’na derman olmak için yola çıktık” diyen Elikesik belediye başkanı olması durumunda yapacağı projelerden bahsederken “CHP kadroları Gölbaşı’nı marka kent yapacak. Hak hukuk adalet duygusunun herkese eşit olarak dağıtılacağı gönüllere hitap edeceğimiz hizmet aşkıyla,  halka derman Gölbaşı’na derman, Ankara’mıza derman olmak için yola çıktık.” Dedi.

KENDİMİZE VE ENERJİMİZE GÜVENİYORUM

“Kendimize ve enerjimize güveniyoruz” diyen Elikesik sözlerini şöyle sürdürdü;

“Halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilinciyle Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adaylığımı huzurlarınızda açıklıyorum. Yolunuz yolum, yolum Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimleridir. Herkese saygılar sunuyor, teşekkür ediyorum.”


Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2018, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER