“BİZLER SİYASİ ÇIKAR PEŞİNDE DEĞİLİZ“

Gölbaşı’nın en aktif sivil toplum örgütleri CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ercan Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

“BİZLER SİYASİ ÇIKAR PEŞİNDE DEĞİLİZ“

Gölbaşı’nın en aktif sivil toplum örgütleri CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ercan Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

26 Mayıs’ta Atatürk Sahil Parkı’nda büyük bir organizasyon düzenleyecek olan Çorumlular Derneğine destek vermek için bir araya gelen iç Anadolu bölgesi il dernekleri hem siyasi parti temsilcilerini düzenlenecek programa davet etmek hem de “Gölbaşı için neler yapabiliriz” diyerek istişare toplantıları düzenlediler.

GÖLBAŞI’NIN SORUNLARI MASADA
CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ercan Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri ile kahvaltıda bir araya gelen STK temsilcileri başta STK’ların ve Gölbaşı’nın sorunlarını masaya yatırdılar.

CHP’DEN STK’LARA DESTEK

Gölbaşı’nın en aktif 5 hemşeri derneğinin bir araya gelerek düzenledikleri toplantıda CHP İlçe Başkanı Ercan Şimşek “Sorunlarımızı bir araya gelerek daha kolay çözüme kavuştururuz. Hepimiz önce Gölbaşı diyoruz. Birlikte Gölbaşı için neler yapabiliriz. Biz ilçe örgütü olarak sizlerle hareket etmekten mutluluk duyarız. Elimizden gelen ne varsa sizler için yapmaya hazırız” dedi.

STK’LARA AİT BİNA İSTİYORUZ
STK temsilcileri adına konuşan Yozgatlılar Derneği Başkanı Menderes Köksal “ Bizler asla siyasi çıkar peşinde değiliz. STK’lar olarak sadece derneklere ait bir yerin olmasını istiyoruz” dedi.

MECLİSE TAŞIYACAĞIZ

CHP İlçe Başkanı Ercan Şimşek ise derneklere yer tahsisi konusunda Gölbaşı Belediye Meclisine önerge olarak sunacağım ve bu konunun da takipçisi olacağım diyerek sözünü verdi.

26 MAYIS’TA BİRLİKTEYİZ

Programa ev sahipliği yapan Çorumlular Derneği Başkanı Osman Ulunç ise 26 Mayıs’ta Atatürk Sahil Parkı’nda büyük bir organizasyon düzenleyeceklerini ve bu organizasyonda İç Anadolu Bölgesi İl derneklerinin de programa katkıda bulunacağının altını çizerek; bundan sonra birlikte hareket etme kararı aldıklarını ve ortak sosyal projeler, kültürel faaliyetlerde bulunacaklarını belirtti.

 

GENİŞ KAPSAMLI TEMASLAR YAPILACAK

Kırşehirliler Başkanı Nevzat Dulkadir, Çankrılılar Dernek Başkanı Mustafa Taş ve Ankara Kulübü Derneği Başkanı Uğur Okman’ın da katıldığı kahvaltı programları son olarak Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ile bir araya gelinmesi ile İlçe Başkanları ile istişare kahvaltıları son bulacak. STK temsilcileri İlçe Kaymakamı Raşit Zengin ve Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ile de bir araya gelerek Gölbaşı’nın ve STK’ların sorunlarını masaya yatıracak.

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2013, 17:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER