Yine yeni yeniden....

Kalemimizin ucunun sivriliğine değil de kalemi önce sıkı sıkı tutmayı hedefledik...

Yine yeni yeniden....
 Yine, yeni,  yeniden merhaba…

Bu yazı benim yeni bir başlangıç yazım. Klişedir ama merhaba diyerek başlamak istedim yazılarıma. Çok zordur aslında merhaba yazıları. Nerden başlasam, neyi anlatsam, ne kadar süslesem diye uzun uzun düşündürür bizleri. Aslında sizin düşündüğünüz gibi değildir bir köşe yazısı yazmak. Bilgisayarın başına oturunca hemen yazıyım kalkayım diyebileceğiniz bir şey değil.  Gazeteciler için kolaydır haber yapmak ve alışılmıştır en azından. Ancak köşe yazıları sizi anlatır. Vizyonunuzu, misyonunuzu, Gazetenizi,  ekibinizi anlatır bir nevi. Özenebözene yazarsınız, ince eleyip sık dokursun adeta.  Velhasıl kelam yeni bir başlangıç yapmanın heyecanını yaşadığım şu günlerde uzun zamandır hayalini kurduğum ve büyük heveslerle çıktığım bu yolda hedefime ulaşarak sizlerin de yabancı olmadığı bir gazeteyle yoluma devam ediyorum.

Merhaba dedikten sonra her ne kadar Gölbaşı’nda tanınmış birisi olsam da yine de kısaca kendimi anlatayım.

 Yaklaşık 5 yıl önce geldim Gölbaşına. Yayın hayatına yeni başlayan yepyeni heyecanlarla dolu bir gazete olan Mogan Haber de 2 yıl kadar görev yaptım. Gazeteciliğe 1 yıl kadar verdiğim aranın ardından yine Gölbaşı’nda  yayın yapan Gölbaşı Taraf Gazetesinde çalışmaya başladım. Kariyerimin dönüm noktalarından biridir benim için. Yerel de görev yapan her gazetecinin kurduğu hayali kurdum bende. Benimde kendime ait çizgilerim olmalıydı artık. Kendi yayınlarım, kendi düşüncülerim ve tamamen bana ait bir şey olmalıydı derken,  kendimi bir anda hayallerime bıraktım ve şimdi Gölbaşı Net Haber Gazetesi ile çok sevdiğim Gölbaşı’nda yine çok sevdiğim mesleğimi icra etmenin mutluluğu içerisindeyim. 5 Yıl önce Gölbaşı sadece mesleğimin değil hayatımın da dönüm noktası oldu benim için. 3,5 yıl önce Gölbaşı’nda gazetecilik yapan bir meslektaşımla yollarımızı birleştirdik. Şimdi 1,5 yaşında bir erkek evlat sahibiyim.

İnsanın sevdiği işi yapması kadar güzel bir şey yok. Huzurlu bir iş hayatı size huzurlu, mutlu ve başarılı bir hayat getirir. Gölbaşı ve gazetecilik benim için çok önemli iki değerdir. Aslında yerel de gazetelik yapmak çok zordur, Zahmetlidir, beklentileri azdır ama meslektaşlarımdan aldığım enerji ve sinerji ile bunları kolayca aşabildim. Yeni işimde önemli hedeflerim arasında Gölbaşı var. Gölbaşı’nın gelişimine birazda olsa katkım olabilirse ne mutlu bana. Yaşadığın yer ne kadar büyür ve gelişirse sana da o kadar katkısı çoğalır. Net haber gazetesi ile devam edeceğim meslek hayatımda, mesleğimin ciddiyetini kavrayarak faydalı işlere imza atmak ve kimseyi germeden, yermeden saygı ve sevgi çerçevesinde kaliteli işler yapmak en önemli misyonum olacaktır. Tarafsızca, objektif olmak için, sorunlara çözüm oluşturabilecek işler yaparak vizyonumuzu ortaya koyacağız.

Kalemimizin ucunun sivriliğine değil de kalemi önce sıkı sıkı tutmayı hedefleyerek çıktığımız bu yolda bana destek veren vermeyen değerli meslektaşlarıma, değerli abilerime ve ablalarıma değerli siyasi büyüklerime teşekkürü bir borç biliyorum.

Hepinize teşekkür ederim…

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2013, 17:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf Çetin
Yusuf Çetin - 11 yıl Önce

allah kul hakkına girdirmeden helal kazanç sağlayacak haberler yapmayı nasip. mevlam yar ve yardımcın olsun

delidumrul
delidumrul - 11 yıl Önce

sevgili kardeşim öncelikle başarılar diliyorum. bir önceki gazetende haberlere yapmış olduğum yorumları yayınlamıyordunuz halbuki benim bütün yorumlarım objektif olmasına rağmen o gazetenin siyasi düşüncesinden kaynaklandığını biliyorum. bundan sonra inşallah daha farklı olacaktır umut ediyorum.

SIRADAKİ HABER