Başkan Şimşek'ten 60 yaş üstü Gölbaşılılar'a çağrı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 60 yaş üstündeki Gölbaşılılara seslenerek, “Mecbur değilseniz lütfen evinizden çıkmayın” çağrısı yaptı.

Başkan Şimşek'ten 60 yaş üstü Gölbaşılılar'a çağrı!

 Koronavirüs salgınında en riskli grupta bulunan 60 yaş üstündeki vatandaşlar  için Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek özel bir çağrıda bulundu.

 Koronavirüsün yayılma hızını yavaşlatma ve hastalığı tamamen kontrol altına alma mücadelesinde insanların mümkün olduğunca az sokağa çıkmasının ve temastan kaçınmasının önemine değinen Başkan Şimşek, bilim insanlarının bağışıklık sistemi zayıf, kronik rahatsızlığı olan insanlarla birlikte en riskli gruplardan biri olarak tanımladığı 60 yaş üstündeki vatandaşların mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamalarını istedi.

 "MECBUR DEĞİLSENİZ EVDEN ÇIKMAYIN" 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, "Büyüklerimiz, Türk kültürel mirasımızın gelecek nesillere aktarılması görevini üstlenmektedirler. Büyüklerimiz, Türk milletinin değişim ve gelişimle beraber tarihimize de tanıklık eden en kıymetli varlıklardır. Bu nedenle ülkemiz normale dönünceye, virüs kontrol altına alınıncaya kadar biraz sabır gösterelim. Evlerimizde kalalım. Bu virüsün şakası yok. Lütfen yetkili kurumlarımızın yaptıkları çağrıları ciddiye alalım. Mecbur değilseniz dışarı çıkmayın" dedi.

Başkan Ramazan Şimşek, Gölbaşılı vatandaşlardan yetkili kurumların tavsiyelerini dikkate almalarını istedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2020, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER