BAŞKAN ŞİMŞEK, MAHALLE MUHTARLARI VE EŞLERİYLE İFTARDA BULUŞTU

Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya ve MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin’in de katıldığı iftar programında mahalle muhtarları ve eşleriyle bir araya geldi. 

BAŞKAN ŞİMŞEK, MAHALLE MUHTARLARI VE EŞLERİYLE İFTARDA BULUŞTU

Programda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, “Hepinize hayırlı akşamlar. Allah oruçlarınızı kabul etsin. İnsanın kendi toprağında, hemşehrileriyle olması çok güzel. Buraya bugün MHP İlçe Başkanımız Serdar Tekin ile de geldik. İftar sofralarında koyu bir siyaset yapmıyoruz. Ramazan Başkanımız 4 yıl içinde çok önemli projelere imza attı. Bu projelerin yanında özellikle insanlara olan, Gölbaşılılara olan yaklaşımlar birçok belediye başkanından görmediğimiz yaklaşımlar. Ramazan başkanımız herkesi tek tek tanıyor, biliyor. Daha yapılacak çok proje var.“ dedi.

Bereketli sofralarda buluşan kocaman bir aile olduklarının altını çizen Başkan Şimşek, “Ramazan ayımız mübarek olsun. İnşallah hep birlikte Ramazan Bayramına ulaşmayı nasip etsin. Deprem felaketinde üzerimize düşen görevi muhtarlarımızla beraber seferberlik ruhuyla yerine getirdik. Yaralarımızı sarmaya devam ediyoruz. Birliğimizi, dirliğimizi Rabbim daim etsin. 4 yıl 3 aydır 54 mahallemize hizmet ediyorum. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Eksiklerimiz elbette vardır ama onları da tamamlamak için her an görev başındayız.” şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek’in programa katılan muhtarlar ve eşleriyle toplu fotoğraf çektirmesiyle etkinlik son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER