ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN PARKUR HAZIRLIK KURSLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Jandarma ve Polis Meslek Yüksekokulu ile Astsubay Eğitim Merkezi alanlarında sınava katılacak adaylara yönelik başlattığı ücretsiz hazırlık parkur kurslarına devam ediyor. Adaylar,24-28 Nisan 2023 tarihleri arasında “www.ankara.bel.tr” adresi üzerinden başvuru yapabilecek.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN PARKUR HAZIRLIK KURSLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLIYOR

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesinin; Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM), Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ), Bekçilik Sınavı, Jandarma, Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) ve Astsubay Eğitim Merkezi (ASEM) alanlarındaki adaylara yönelik başlatılan ücretsiz hazırlık parkur kursları devam ediyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen fiziki yeterlilik parkuru hazırlık kursuna katılmak isteyen adaylar, 24-28 Nisan 2023 tarihleri arasında www.ankara.bel.tr adresi üzerinden başvuru yapabilecek.

Parkur hazırlık kursları ise 8 Mayıs 2023 tarihinde başlayacak.

 

UZMANLAR EŞLİĞİNDE EĞİTİM

Atatürk Kapalı Spor ve Sergi Sarayı ile Sincan Aile Yaşam Merkezlerinde düzenlenen fiziki yeterlilik parkuru hazırlık kursları büyük ilgi görüyor.

Adaylar gruplar hâlinde antrenmanlarda dayanıklılık, kuvvet, çeviklik-çabukluk, esneklik ve denge-koordinasyon alanlarında uzman eğitmenler eşliğinde sınavlara hazırlanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER