Başkan Şimşek asılsız dedikodulara son noktayı koydu

Başkan Şimşek asılsız dedikodulara son noktayı koydu

Başkan Şimşek asılsız dedikodulara son noktayı koydu
 Gölbaşı Belediye Meclisi Temmuz ayı  toplantısının son oturumu Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek başkanlığında gerçekleştirildi. toplantıda Gölbaşı Belediyesi’nin 2019 yılı faaliyet raporu oy birliği ile onaylandı.

Toplantıda söz alan iYİ Parti Gölbaşı Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Selçuk Dağdelener “  Eksiklerimiz var ama inşallah önümüzde ki yılda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edersek Gölbaşı için büyük hizmetlere imza atacağımızı düşünüyorum. Büyükşehir ayağında da ilişkileri düzelterek  devam etmeliyiz. O kapıyı çalmak zorunda olduğumuzu buradan tekrar söylüyorum” dedi.

Dağdelener ayrıca Başkan Şimşek’e iki konuda yanıtlaması amacıyla soru sordu. Bunlardan birincisi yeni yapılan Şehir Hastanesinin karşısına Gölbaşı Belediyesi tarafından yaptırılan  8 adet dükkanı Gölbaşı Esnafına verilip verilmeyeceği ve ihalesinin ne şekilde yapılacağı ve ne amaçla kullanılacağına dair soru  sordu. İkinci soru ise sahil yolunda başlatılan çalışmanın ne zaman tamamlanacağına dair oldu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ise İYİ Parti Gölbaşı Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Selçuk Dağdelener’e  verdiği cevapta yapılacak olan dükkanların Topularının hiçbir şekilde satılmaması şartı ile Gölbaşı Belediyesinden olacağını belirterek, yapılacak olan ihalelerinde kamuya açık bir şekilde ve şeffaf olarak yapılacağını söyledi.

Başkan ikici soruya ise Mogan Gölü etrafına yapılan Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Çalışmalarının Ağustos ayının sonunda tamamlanacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2020, 00:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER