Başkan Şimşek “Hesap sorabilen ve hesap verebilen bir yapı oluşturduk”

Gölbaşı Belediyesi Meclisi Temmuz ayı toplantısında 2019 yılı faaliyet raporunu meclis üyelerinin oy birliği  kararı ile onaylandı.

Başkan Şimşek “Hesap sorabilen ve hesap verebilen bir yapı oluşturduk”
 Gölbaşı Belediyesi Meclisi Temmuz ayı toplantısında 2019 yılı faaliyet raporunu meclis üyelerinin oy birliği  kararı ile onaylandı.

 Faaliyet raporu oylaması öncesinde söz alan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Ayakları yere sağlam basan geleceği öngören ve gelişimini Gölbaşı’nın gücünden ve değerinden alan anlayış ile çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Tüm çalışmalarda toplumsal faydayı ön planda tutuklarına dikkat çeken Başkan Şimşek, “Tüm faaliyetlerimizde ekonomik gücümüzü, toplumsal faydayı en geniş tabana yaymak ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalıştık” dedi.

Göreve geldiklerinden beri tasarruf ilkesinden taviz vermediklerini de belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Hesap sorabilen ve hesap verebilen  bir yönetim yapısı oluşturduklarının altını çizdi.

Başkan Şimşek konuşmasına şöyle devam etti;

“Ortak akıl ve bilimi yol gösterici olarak belirledik. Aydınlık bir geleceğin ayrıştırıcı değil birleştirici olmaktan geçtiğini biliyoruz. Tüm icraatları’mızı bu çerçevede şekillendirdik.  Herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışı ile sevgi ile hoşgörü ile çalıştık. Sizlerden aldığımız destek ile çağdaş ve yaşanabilir bir kente ulaşmanın ancak sürekli ve eksilmeyen bir çalışma gayreti ile mümkün olduğunu benimsedik.  Bu bilinç ile ilçemizi belediyecilikte daha üst seviyelere yükseltmek için hep birlikte çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Önümüzdeki dönemde halkımızı hak ettiği yatırım ve hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz. İlçe sınırları içerisinde yaşayan tüm halkımızı sosyal belediyecilik adına her zaman yanlarında olup tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Tüm çalışma arkadaşlarım ve şahsim Gölbaşı Halkının daha çağdaş, ulaşımı kolay, modern, yenilikçi, spora ve sağlığa öncelik veren projelerimiz gerçekleştirmek için çalışmaktayız”

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek son olarak, Gölbaşında başlatılan çalışmalara destek veren Meclis üyelerine, tüm mesai arkadaşlarına ve Gölbaşı Halkına teşekkür etti.

OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Meclis gündeminde Gölbaşı Belediyesi’nin 2019 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi vardı. Yapılan görüşmeler ve oylamanın ardından Gölbaşı Belediyesi’nin 2019 yılı faaliyet raporu oy birliği ile onaylandı

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2020, 00:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER