Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Duruay Gölbaşı Ziçev'i ziyaret etti

Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Gölbaşı’nda bulunan (Ziçev) Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Genel Merkezi’ni ziyaret ettiler

Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Duruay Gölbaşı Ziçev'i ziyaret etti

 Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı’nda  bulunan (Ziçev) Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Genel Merkezi’ni,  21 Mart Dünya Down Sendromu Günü olması nedeniyle ziyaret ettiler.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay,Bakan Mevlüt Çavuşoğlu ve  Eşi
 Hülya Çavuşoğlu ile birlikte Ziçev hakkında Genel Başkan Ülay Karakoç’dan bilgi aldı. Merkezde bulunan çocuklar  Bakan Çavuşoğlu’na yoğun ilgi gösterirken kendi çektikleri fotoğrafları tablo şeklinde hediye ettiler.

Başkan Duruay ile Birlikte Okulu İncelediler


Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, okulun sınıflarını gezerek incelemelerde bulundular. Öğrencilerden birtanesi Bakan Çavuşoğlunu kemençe çalarak karşıladı ve Bakan Çavuşoğlu alkışlayarak tempo tuttu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve (Ziçev) Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Genel Merkezi başkanı Ülay Karakoç , İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2016, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER