BBP Gölbaşı İlçe Başkanlığı 9. Olağan kongresini yaptı..

BBP Gölbaşı İlçe Başkanlığı 9. Olağan kongresini yaptı..

BBP Gölbaşı İlçe Başkanlığı 9. Olağan kongresini yaptı..
 Büyük Birlik Partisi Gölbaşı İlçe Başkanlığı 9. Olağan Kongresini 75. Yıl Öğretmenler Evinde gerçekleştirdi

Kongreye BBP İl Başkanı Mahir Alay, MHP Gölbaşı ilçe Başkanı Mahmut Aksoy, Saadet Partisi Gölbaşı İlçe Başkanı Ali Gülhan, siyasi parti meclis üyeleri, STK temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından eski ilçe başkanı Orhan Şahin açılış konuşmasında “Uzun ve çileli bir hareketin 23 yıllık yetim kalan liderini Keş dağlarında bırakmış böyle bir günde kongre yapıyoruz. Aynı zamanda şehit liderimizi Muhsin Yazıcıoğlu’nun yıl dönümü vesilesiyle bütün şehitlerimizi şükranla anıyoruz” dedi.

Şerefle yaşayacağımız Türkiye

Şahin kongrede daha sonra bir konuşma gerçekleştirerek şu açıklamalarda bulundu; “Her yol denenseydi ve mübah olsaydı bugün Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte yol arkadaşları en 15-20 senedir iktidardaydı.  Biz inançlarımız belimizde taşıyıp, inandığımız gibi olacağız. Biz bir bir yetiştiriyoruz. Alevisi, Sunnisi, Türkü ile yaşlısı genci ile hep beraber Ay Yıldızın altında şerefle yaşayacağımız bir Türkiye vaat ediyoruz ve mutlaka gerçekleşecektir”.

BBP Partisi’nin 9 Olağan kongresinde tek liste ile gidilirken seçilen ilçe başkanı Özcan Abdurrahmanoğlu,  BBP eski lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nu ve şehitleri anarak başladığı konuşmasına şöyle devam etti; “Rahmetli liderim ve bütün şehitlerim emin olsun ki neye al olursa olsun, yolu yolumuz kavgası kavgamızdır. Mücadelemiz son nefesimiz, son damla kana kadardır. Bu inanç ve kararlılıkla aziz ve kutsal ateşten gömleği giymek için aday oldum. Gelecek her türlü cefaya katlanacağımı ebedi liderimizin dediği gibi, “Ey Rabbim kahrında hoş, lütfünde hoş” diyerek Anadolu’nun makus tarihini değiştirmek için yola çıkmış kervan eninde sonunda hedefe varacağına inandığını sözlerine ekledi.

85ecbd21-5977-4063-b9ac-1568e112d5e2.jpg

Milletimize acı ödetiyorlar

-İdam gelmelidir….

Abdurrahmanoğlu, “Hareketimiz hormonsuz, naturel, dupduru,  Anadolu’nun yerli ve milli çocuklarının hedefe kilitlenmiş azmin adıdır. Sayılarla değeri ölçülemeyecek kadar özgül ağırlığı olan bir davan adıdır” ifadelerini kullanarak konuşmasına şöyle devam etti;  “Bugüne kadar ülkemiz üzerinde oynanan oyunların fark edip çözümlerini bir bir sıralamamıza rağmen, taleplerimizi dikkate almayanlar ne yazık ki sonuçlarını milletimize çok acı ödetmektedirler. Yine uyarıyoruz(!) Güvenlik, özgürlük ve refah sıralaması devletimizin ve hükümetimizin ilk işi olmalıdır. Bundan dolayı devletimizi yok etmeye yönelik teröristlerden can alanın canı alınması için idam mutlaka gelmelidir.

Çanakkale ruhu pekiştirilmeli

“Çözüm ve çözüm sürecine kesinlikle dönülmemeli” diyen Özcan Abdurrahmanoğlu, “Yerine milli birlik politikaları geliştirilmelidir. Ayrıştırıcı dil yerine birleştirici üslup kullanılarak Çanakkale ruhu pekiştirilmelidir. Aksi takdirde bedeli çok ağır sonuçlarla karşılaşabiliriz” ifadelerinde bulundu.

Yol gösteren muhalefet

Bizler Büyük Birlik Partililer, Alperenler, Ülkücüler olarak yapıcı ve yol gösterici bir muhalefet olacağız. İktidara talip bir hareket olarak iktidarda da aynı usul ve üslüpla önce devlet sonra biz diyeceğiz. Şiarımız Ahmet Yesevi’den bugüne elden ele, gönülden gönüle olan bu kutlu bayrağı, ilahi kelimetullah için nizamı alem hedefine ulaştırana kadar aynı çizgiyi takip edip, aynı ayak izlerine basarak yürüyeceğiz

Büyük Birlik Partisi Ankara İl Başkanı Mahir Alay Muhsin Yazıcıoğlu’nu ve şehitleri anarak gerçekleştirdiği konuşmasında; “BBP doğruyu söyleyen, konuşan bir partidir. BBP 26 yıllık siyasi hayatında bir kere dahi harama bulaşmamış tertemiz bir yürüyüşün partisi ve Türkiye sevdalıların olduğu, etki ve sempati alanının oy oranı ile kıyaslanamayacağı bir partidir” açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Göl Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2016, 03:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER