30 Mart'ta Gölbaşı'na yeni bir dönem başlayacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gazi Üniversitesi Gölbaşı yerleşkesindeki fidan dikim töreni öncesi Ak Parti Gölbaşı ilçe teşkilatını ziyaret etti.

30 Mart'ta Gölbaşı'na yeni bir dönem başlayacak
 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gazi Üniversitesi Gölbaşı yerleşkesindeki fidan dikim töreni öncesi Ak Parti Gölbaşı ilçe teşkilatını ziyaret etti. 

İlçe binası önünde yüzlerce vatandaş tarafından karşılanan Başbakan Erdoğan’ın Gölbaşı’nda gelişi nedeniyle geniş güvenlik önlemleri alınırken Gölbaşı’na girişi ile de büyük bir coşku yaşandı.

Başbakanı görmek isteyen yüzlerce vatandaş AK Parti İlçe Teşkilatı önünde toplanarak Başbakanı karşıladı.

GÖLBAŞI SENİNLE GURUR DUYUYOR

Başbakan Erdoğan geniş güvenlik önemleri altında AK Parti İlçe Teşkilatı önüne gelerek Gölbaşılı vatandaşları selamladı. Erdoğan, ilk olarak AK Parti İlçe Teşkilatı makamını ziyaret etti. Erdoğan burada İlçe Başkanı Osman Karaaslan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Gölbaşı vatandaşlara seslenmek için dışarı çıktı.

Kendisini bekleyen yüzlerce vatandaşa seslenen Erdoğan’ı Gölbaşılılar ‘Gölbaşı seninle gurur duyuyor’ sloganları ile selamladı.

30 MART GÖLBAŞI İÇİN YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI OLACAK

Başbakan Erdoğan Gölbaşılılara hitaben yaptığı konuşmasında Türkiye’nin bugün dünden daha iyi noktalarda olduğunu dile getirerek, “Bugün Türkiye dünden daha iyi. Yarın da bugünden daha iyi olacak. Hiç endişeniz olmasın. Türkiye'nin nereden nereye geldiğini hepimiz görüyoruz. 30 Mart Gölbaşı için de, inanıyorum ki yeni bir dönemin başlangıcı olacak. El ele vereceğiz, omuz omuza vereceğiz, inşallah Gölbaşımızı çok daha farklı, tüm Türkiye’deki gelişmelere paralel bir hale gelmesini sağlayacağız. İnşallah attığımız adımları daha da geliştirerek devam ettireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Başbakan Erdoğan Gölbaşı İlçe Teşkilatına ziyaretin ardından Gazi Üniversitesi Gölbaşı yerleşkesindeki fidan dikim törenine katılacak olması nedeniyle ilçe binasından ayrıldı.

GÜVENLİK EN ÜST SEVİYEDE

Başbakanın Gölbaşı’na ziyareti sırasında emniyet güçleri sıkı önlem aldı. Parti binası içerisinde ve çevresinde güvenliği en üst seviyede tutan Emniyet güçleri kalabalık nedeniylede zor anlar yaşadı.

İlçe Teşkilatı binasına giriş ve çıkışlara izin verilmediği ziyarette birçok AK Partili Başbakanı vatandaşların bulunduğu alandan seyretmek zorunda kaldı. 

GÖLBAŞI'NIN ADAYI BELLİ DEĞİL...
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Gölbaşı'nda adayın belli olup olmadığı sorularına 'Adayımız belli değil' diyerek cevap verdi. ERdoğan çalışmların devam ettiğini dile getirerek, Gölbaşı adayının belli olmadığını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2013, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER