Hava Durumu

Sahurda eski koca dehşeti

Eski eşinin evini basan kişi dehşet saçtı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2012 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2012 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.golbasinethaber.com/
Sahurda eski koca dehşeti

Antalya'da 1,5 yıl önce ayrıldığı eşinin evini sahurda basan kamyon şoförü M.E., 2 çocuğunun annesi kadını yüzünden ve elinden bıçakla yaraladı.

YABANCI ERKEK GÖRÜNCE ÇILGINA DÖNDÜ

Kamyon şoförü M.E., sahur vakti saat 03.00 sıralarında 1,5 yıl önce ayrıldığı 2 çocuğunun annesi Y.B.'nin merkez Kepez İlçesi Düdenbaşı Mahallesi'ndeki evine geldi. İddiaya göre, evde yabancı bir erkek gören M.E. çılgına döndü. Üzerindeki bıçağı çeken M.E. önce eski eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen kişiye saldırdı. Adı öğrenilemeyen sevgili, öfkeli kocanın elinden kaçarak kurtuldu. Eski eşi Y.B.'yi yüzünden ve elinden ağır yaralayan M.E., daha sonra kaçtı.

OKULDA HADEMELİK YAPIYOR

Çığlıkları duyan site sakinleri polise haber verdi. Gelen polisler yüzü kanlar içerisindeki Y.B. için ambulans çağırdı. Yaralı kadın ambulans gelinceye kadar yaşadıklarını korku dolu gözlerle polislere anlattı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Y.B.'yi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Yüzünde derin kesikler oluşan Y.B., tedaviye alındı. Y.B.'nin oturduğu mahalledeki bir ilköğretim okulunda hademelik yaptığı öğrenildi.

Polis, kaçan öfkeli kocayı her yerde ararken bir görgü tanığı, evden çırılçıplak kaçan kişinin kendisinden üzerini örtmesi için gazete istediğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.