Özdemir tinerci polemiğine nokta koydu - Video

Canlı yayına çıkardığı tinerci çocuklar yüzünden Başbakan'ın tepkisini çeken Cüneyt Özdemir açıklama yaptı.

Özdemir tinerci polemiğine nokta koydu - Video

Cüneyt Özdemir'in canlı yayına tinerci çocuk çıkartmasının ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Özdemir'i isim vermeden sert dille eleştirmişti.

Sosyal Medya'da da çok fazla dikkat çeken tinerci tartışması hakkında, Özdemir dün akşamki yayınında açıklama getirerek noktayı koydu.

"AMACIM GAZETECİLİK YAPMAK"

Amacının sadece gazetecilik yapmak olduğunu vurgulayan Özdemir, "Olay, benim kişisel olarak içinde ya da ucunda olmak istemediğim bir noktada yaşanmaya başlandı" dedi.

İşte Cüneyt Özdemir'in o açıklaması:

"Amacımız bu tinerci gencin yaşadığı hayatı anlamak ve anlatmaktı. Başbakan'ın sözlerinden sonra bu gencin yaşadıklarını da gündeme getirmekti. Ama sonrasında olay bambaşka bir şekilde seyretti. Benim kişisel olarak hiç de içinde ya da bir ucunda olmak istemediğim bir noktada yaşanmaya başlandı. Niyetimiz asla dindarlık ile tinerciliği kıyaslamak değildi elbette. Ben dindar bir ailede büyümüş, annesinin başı örtülü olan bir gazeteciyim. Bunu söylemekten de utanmayan gurur duyan bir gazeteciyim. Böylesine bir anlam çıkmasına böyle bir polemiğin ortasında kalmaktan çok üzüldüm... Tekrar altını çizerek meseleyi kapatmak istiyorum ki amacımız burada bir haberi farklı bir açıdan ele almak, gazetecilik görevimizi yerine getirmekti."

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2012, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER