YEŞİLÇAM FİLM MÜZİKLERİ KONSERİ GÖLBAŞI’NDA VERİLDİ

Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde “Yeşilçam film müzikleri” konserini veren Mavi Çizgi Sanatevi Müzik Gurubunun yeni Gölbaşılılardan oluşan 40 kişilik koro ve 7 kişilik orkestrası sanatçısı bulunuyor.

YEŞİLÇAM FİLM MÜZİKLERİ KONSERİ GÖLBAŞI’NDA VERİLDİ
    Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde “Yeşilçam film müzikleri” konserini veren Mavi Çizgi Sanatevi Müzik Gurubunun  yeni Gölbaşılılardan oluşan 40 kişilik koro ve 7 kişilik orkestrası sanatçısı bulunuyor.

      Yeşilçam Film Müzikleri konserini yaklaşık 600 kişi katılırken, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü İmdat Gökmen ve ailesi, Okul Müdürleri,  Milletvekili aday adayları İsa Ömercan, Hatice Şap ve Şahin Önalan ile birlikte  müziğe gönül verenler dinledi.

     Mavi Çizgi Sanatevi yöneticisi Yasemin Gül, koro da şef olarak yerini alırken,  TRT spikeri Ayfer Durak’ta sunumuyla büyüledi. Koronun yanısıra solistlerinde yer aldığı konserde solist Aslı Köksal’ın söylediği şarkı ile  salon dansı yapan konuk sanatçılarda yer aldı.

      Aynı zamanda eğitimci olan Yasemin Gül,  bu tür etkinliklerin devam edeceğini,  önümüzdeki ay da Orta Avrupa’da Prağ’ta koronun konser vermeye gideceğini söyleyerek, dinleyicilere teşekkür etti.”

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2018, 22:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER