Seğmenler Mahallesi pazar yerine kavuştu

Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılan Seğmenler Pazar Yeri açılışı yapıldı.

Seğmenler Mahallesi pazar yerine kavuştu

 

4000 metre kare alana kurulan içerisinde 200 araçlık kapalı otopark alanı yer alan Seğmenler  Pazar yeri Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın katıldığı törenle hizmete açıldı. Törene Başkan Duruay’ın yanısıra, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, AK Parti Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Hayrunnisa Işık Aydoğan, Gölbaşı Belediye Meclisi üyeleri, Mahalle muhtarları ve belediye birim müdürleri katıldı. Vatandaşların ve pazar yeri esnafının da yoğun ilgi gösterdiği   pazar yeri açılış töreni Kuran-ı Kerim tilaveti ve duaların okunmasıyla başladı. Programda ayrıca pazar yerinin bereketli olması için kurban kesildi.

Market Alışverişi Rahatlıyla Pazar Yapılacak”

Pazar yerinin açılış töreninde konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay: “Seğmenler Kapalı Pazar Yeri ile Gölbaşılı vatandaşlarımızı ve Pazar esnaflarımızı kardan, yağmurdan çamurdan uzak tutacak modern bir projenin daha altına imza attık. Pazar yerimize koyduğumuz ‘market arabaları’ ile vatandaşlarımızın market alışverişi rahatlığıyla pazarını yapabilecek duruma getirdik. Modern Pazar yerinde vatandaşlarımızın ve esnafınımızın güvenliği için üst düzey güvenlik tedbirleri alarak Pazar yerimizin çeşitli noktalarına hareketli ve sabit güvenlik kameraları yerleştirdik. Pazar Yeri alanında bedensel engelli kardeşlerimizin  ve yaşlılarımızın ulaşımının kolaylaştırılması için rampalar, asansörler yaptık. Pazar yerimiz Pazar esnafına ve tüm Gölbaşı’lı hemşehrilerimize hayırlı olsun “ dedi.

Esnaftan Duruay’a Teşekkür

Açılış konuşmasının ardından Seğmenler Pazar Yeri’nde market arabasıyla alış veriş yapan Başkan Duruay esnaflarla sohbet etti,Pazar esnafının tek kek  istek ve taleplerini dinledi. Kapalı bir Pazar yeri alanına kavuşma heyecanını yaşayan Gölbaşı pazar esnafı ise başkan Duruay’a modern Pazar yeri için teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2018, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER