Mecliste ilginç diyalog

Gölbaşı Belediyesi 2016 yılı mali bütçesin mecliste kabul edilirken, meclis toplantısı renkli anlara sahne oldu.

Mecliste ilginç diyalog

MHP Büyükşehir Grup Başkanı Ramazan Şimşek'in Ak Parti'ye yönelik eleştirilerine, Ak Partili Gökhan Koçak'tan yanıt geldi.

Ramazan Şimşek mecliste yaptığı konuşmasında, iktidarı eleştirirken "Yapılan bir tane şelaleyi eleştiriyorsunuz. Doğaldır eleştirmeniz. Gölbaşı’na bir katkısı olmayabilir ama, arkasında ki 20 dönümlük ormanı görmüyorsunuz. Madem geçmiş dönemi eleştireceksiniz, biz bunları yapmayalım. 31 tane meclis üyesi olarak halkın menfaatlerini yapmalıyız.

4'LÜSÜNÜ AMA...

“Yerel seçimlerde 3’lü olsun, güçlü olsun dediniz. Peki 18 ay oldu iktidar önce AK Parti değil miydi”?diyen Şimşek'e Ak Partili Gökhan Koçak "Daha önce sen ilçe başkanı değil miydin?" sözleriyle yanıt verdi.

KARAASLAN'A GÖNDERME YAPTI

Koçak'ın bu sözleri mecliste gülüşmelere neden olurken Şimşek " Evet ben Ak Parti ilçe Başkanıydım. Ramazan Şimşek döneminde neler gelmiş Gölbaşı’na o zaman ona bakmak gereklidir. Sosyal Güvenlik Kurumu, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Kütüphane, kreş, alt yapı yoktu. Biz bunların hepsini İlçe başkanlığı döneminde hepsini getirdik. Şimdi ise, belediye, büyükşehir, hükümet sizde 3’lüsün ve hatta cumhurbaşkanı da sizde 4’lüsünüz 18 ayda ne yaptınız bunu sormak istiyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2015, 01:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER