KAI Derneği Aşure gününde bir araya geldi

KAI Derneği muharrem Ayı sebebiyle dernekte aşure günü düzenledi

KAI Derneği Aşure gününde bir araya geldi
 KAI Derneği muharrem Ayı sebebiyle dernekte aşure günü düzenledi

KAI Gölbaşı derneğinin düzenlediği aşure programına çok sayıda davetlinin yanı sıra AK  Parti Milletvekili ve aynı zamanda Ardahanlı olan Ertan Aydın, KAI Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’da katıldı.

Kuran-ı Kerim’in okunmasının ardından, aşurenin anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından konuşan Genel Başkan Erdoğan Yıldırım katılımlarından dolayı herkesi teşekkür ederek; “Her zaman belirttiğim gibi birlik ve beraberlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Allak birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Önemli bir seçime giriyoruz. Her seçim kendi içersinde farklılıklar gösteriyor ama bu seçim Türkiye’nin gerçekten önem verdiği seçimdir. Bizlerde üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız. Türkiye’nin istikrara ihtiyacı var ve istikrarında devamının da çok önemli noktaları vardır” dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’da aşure programında gerçekleştirdiği konuşmasında KAI Derneğine düzenlediklerinde programdan dolayı teşekkürlerini ileterek, birlik mesajı verdi.

AK Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın, aşure ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirterek; “Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan şu günlerde, hepimizi kaynaştıran bir kültür ve medeniyet var. Muharrem ayı da bu medeniyetin sembol aylarından biridir. Bu süreç hepimiz için çok hassas, 1 Kasım seçimleri var. Memleketimiz üzerinde oynanan oyunlar var. Biz istiyoruz ki bu oyunları bozup, yeniden Türkiye’yi güçlü, istikrarlı ve muktedir bir iktidar getirebilecek beraberliği konuşalım. Hangi parti ve görüşten olursa olsun memleketin değerlerine sahip çıkmak gerekir” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2015, 02:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER