Gürsel Demirci'den Akceylan'a sert eleştiri

Gürsel Demirci basın toplantısında isim vermeden Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan'ı hedef aldı.

Gürsel Demirci'den Akceylan'a sert eleştiri
 GÖL-DER yönetim kurulu basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Gölbaşı’nın sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda GÖL-DER Başkanı Gürsel Demirci basına açıklamalarda bulundu.

Gürsel Demirci basın toplantısında isim vermeden Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan'ı hedef aldı. Yerel seçimlerin ardından halkın içinde olmamakla sıkça eleştirilen Akceylan'a en sert tepki de Gürsel Demirci'den geldi. 

Gürsel Demirci şu ifadeleri kullandı;

GÖL-DER Başkanı Demirci Gölbaşı’nın menfaatlerine olan bu sorunların çözümü için bir araya gelinmesi gerektiğini belirterek; “Bir süre sonra geniş katılımlı bir toplantı yapmayı düşünüyorum. STK temsilcileri, dernekler, muhtarlar olmak üzere. Birlik olarak bu sorunların bir an önce çözüme kavuşacağına inanıyorum.

Taşın altına elinizi koyun

“Gölbaşı’nda iktidar partisinin ilçe başkanı başta olmak üzere muhalefetinde elini taşın altına Gölbaşı’nın geleceği için koyması gerekiyor” diyen Demirci konuşmasını şöyle sürdürdü; “Aylardır bu konu üzerine konuşan kimse yok. Bırakın konuşmayı yüzlerini gördüğümüz yok. Partiler eğer bir araya gelirse işin rengi tamamen değişir. Gölbaşı’nın menfaati ve çıkarları doğrultusunda bir araya gelelim. Geçmiş belediye başkanları olmak üzere herkesi bir platforma toplayıp neler yapabiliriz bunu konuşmamız gerekiyor. Bunun da öncülüğü biz yine yaparız” ifadelerini kullandı

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2019, 00:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER