Gürsel Demirci: Sıkıntı çekeceğiz ama değer...

Gürsel Demirci: Sıkıntı çekeceğiz ama değer...

Gürsel Demirci: Sıkıntı çekeceğiz ama değer...
 GÖL-DER Başkanı Gürsel Demirci Gölbaşı’nın içinden geçen Konya Yolu’nun altına alınması projesinin ilçenin gelişmesinde önemli bir etken olacağını söyledi.

Projenin yıllardan beri beklendiğini ancak bir türlü yapılamadığına dikkat çeken Gürsel Demirci “Konya yolunun alta alınması Gölbaşı’nın kanayan yarasıydı. Her seçim döneminin söz verilen projesiydi ancak bir türlü yapılamıyordu. Bu dönem yapılmaya başlandı. Projenin hayata geçmesi nedeniyle Belediye Başkanımız ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.

SIKINTI ÇEKECEĞİZ AMA…

Projenin yapımı nedeniyle bazı sıkıntılar yaşanacağını söyleyen Demirci “ Proje büyük bir proje ve Konya Yolu’nun akıcı bir trafiğe sahip olması bazı sıkıntıları da beraberinde getirecek. Ancak bu sıkıntıların tamamı projenin tamamlanmasıyla birlikte son bulacak. Bu sıkıntıları çekeceğiz ama sonunda rahata kavuşacağız. Bir işte sıkıntı çekmeden rahata kavuşamıyoruz. Sabırla bekleyeceğiz ki güzel günler gelsin. Proje bitince Gölbaşı’nın iki yakası bir araya gelmiş olacak ve her iki tarafta bulunan esnafın ticari hacmi de büyüyecek.” diye konuştu.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı başta olmak üzere ilgili tüm kurumların vatandaşın ve esnafın sıkıntı çekmemesi için uğraş verdiğini de sözlerine ekleyen Demirci “Sorunların minimum seviyeye inmesi için çaba gösteren tüm kurumlara da teşekkür ediyoruz. Biz bu projenin yanındayız. “ şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2018, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER