Gölbaşı spor okullarına yoğun ilgi

Gölbaşı Belediyesi tarafından, çocukların yaz tatilini verimli geçirmeleri amacıyla düzenlenen yaz spor okullarına yoğun ilgi gösterildi.

Gölbaşı spor okullarına yoğun ilgi

 

Her yıl jimnastik, voleybol, hentbol, basketbol, güreş , tekvando gibi dallarda bir çok sporcu yetiştiren, yine sporun birçok branşında yerel ve ulusal ölçekte önemli başarılar elde eden Gölbaşı Belediye Spor Kulübü, bu yıl ki yaz okullarında da yeni yıldızlarını yetiştiriyor.

Gölbaşı Belediye Spor Kulübü yaz spor okullarında, Pazartesi Çarşamba, Cuma günleri olmak üzere hafta da üç gün lisanslı atrönörler eşliğinde öğrencilere eğitim veriliyor.2, 5 ay sürmesi planlanan yaz okulları, Gölbaşı Spor tesislerinin yanı sıra  Bezirhane Mahallesi ve Toki’de de devam ediyor.

DURUAY: “TÜM GENÇLERİMİZİ YAZ OKULLARINA BEKLİYORUZ”

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, “Gölbaşılı gençlerimizin yaz okullarımıza gösterdiği ,ilgiden dolayı oldukça memnunuz. Amacımız gençlerimizi  yaz spor okullarımıza teşvik ederek yaz tatilinde,spor yapmalarını, ayrıca öğrencilerin yaz aylarında,keyifli eğlenceli ve fiziksel gelişmeleri açısından,verimli bir dönem geçirmelerini,sağlamaktır “dedi.


Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2018, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER