Gölbaşı Belediyespor Maçında Hakem Maçı Tatil Etti

Gölbaşı Belediyespor, deplasmanda Yenimahalle Belediyespor ile karşılaştı. Maç çıkan olaylar nedeniyle 89. Dk hakem tarafından tatil edildi.

Gölbaşı Belediyespor Maçında Hakem Maçı Tatil Etti

Ankara Süper Amatör Lig de mücadele eden Gölbaşı Belediye spor ligin 10. Haftasında Yenimahalle Belediyespor deplasmanında konuk oldu. Gölbaşı Belediyespor maçın 43. Dakikasında Tarık’ın attığı golle maçın ilk yarısını 0-1 galip bitirdi. İkinci yarıda Yenimahalle Belediyespor 68.dakikada kazandığı penaltıyı gole çevirdi ve durum 1-1 eşitlendi. Maçın 89. Dakikasında Gölbaşı Belediyespor’lu oyuncu Kadir ceza sahasında düşürüldü ve hakem penaltı olarak değerlendi. Gölbaşı Belediyespor kazandığı penaltı vuruşunu Musa Ballı ile değerlendirecekken Yenimahalle Belediyesporlu oyuncular ve yedek oyuncular hakeme itiraz ettiler. Hakemde maçta olay çıkartan Yenimahalle Belediyespor’lu taraftarlar ve oyuncular nedeniyle maçı 89.dakikada Gölbaşı Belediyespor Penaltı vuruşunu kullandırmadan maçı tatil etti.

 

Maçın hakemi tarafından,  çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen maçın değerlendirmesi, Ankara Amatör Süper Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından Perşembe günü kararın belli olacağı öğrenildi. Gölbaşı Belediyespor gelecek hafta kendi sahasında Yol spor ile karşılaşacak.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER