Gölbaşı Belediyesi'nden eğitime tam destek

Gölbaşı Belediyesi yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle ilkokul birinci sınıf öğrencilerine kırtasiye malzemesi dağıttı.

Gölbaşı Belediyesi'nden eğitime tam destek
 Gölbaşı Belediyesi yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle ilkokul birinci sınıf öğrencilerine kırtasiye malzemesi dağıttı.

Gölbaşı Belediyesi yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle ilkokul birinci sınıf öğrencilerine kırtasiye malzemesi dağıttı. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay kırtasiye malzemesi dağıtımını ilk olarak Gökçehöyük İlkokulu’nda başlattı ve hazırlanan kırtasiye paketlerini kendi elleriyle ilkokul birinci sınıf öğrencilerine dağıttı.

Başkan Duruay, amaçlarının öğrencilerin eğitim dönemlerini en iyi şekilde tamamlamalarını sağlamak olduğunu belirtti. Ayrıca 2014-2015 eğitim-öğretim sezonunun tüm eğitim camiasına, öğrencilere ve velilere hayırlı olmasını dileyen Duruay, öğrencilerden derslerine çok çalışmalarını istedi. Gölbaşı Belediyesi olarak eğitime sundukları desteklerin devam edeceğini belirten Başkan Duruay, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin iyi yetiştirilmesi önceliğimiz olmuştur. Bütün olumsuzlukları olumlu hale getirmenin tek yolunun da eğitimden geçtiğini biliyoruz. Gölbaşı Belediyesi olarak eğitime sunduğumuz katkılarımız artarak devam edecektir” dedi.

Başkan Duruay, kırtasiye malzemesi dağıtımının ardından okul müdürü, öğretmenler ve öğrencilerin gelecek Kurban Bayramı’nı da kutladı.

Okul Müdürleri ise okullarına ve eğitime sunduğu katkılarından dolayı Başkan Fatih Duruay’a teşekkür ederek, desteklerinin devamını dilediler.

Başkan Duruay okul çıkışında beden dersinde öğrencilerin futbol oynadığını görerek yanlarına katıldı. Başkan Duruay önce penaltı atışı yaptı sonrada kaleye geçerek kalecilik yaptı. Öğrenciler de alkışlayarak Başkan Duruay’a destek verdiler.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2014, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER