Gölbaşı bayraklarla donatılacak

Gölbaşı bayraklarla donatılacak

Gölbaşı bayraklarla donatılacak
 Belediye personeli tarafından özel paketler içerisinde 83x50 cm ebatlarındaki Türk bayrakları vatandaşlara ulaştırıldı.

Gölbaşı Belediyesi’ne bağlı ekipler, bayrakları dağıtırken Belediye Başkanı Duruay’ın kutlama mesajını da vatandaşlara ulaştırdı.

Başkan Duruay, Türk bayrağının bulunduğu pakette yer alan mesajında şunlara değindi:

Başkan Duruay’ın mesajı

“Değerli Hemşerilerimiz,

Cumhuriyetimizin 94.yıl dönümünü kutlayacak olmanın gurur ve coşkusu içerisindeyiz. Yüce Milletimizin ve siz değerli Gölbaşılı vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Cumhuriyet Bayramımız vesilesiyle siz kıymetli vatandaşlarımıza verdiğimiz  bayrakları işyerlerimize, evlerimize ve arabalarımıza asarak bayramımızı daha coşkulu kutlamak istiyoruz. Bizler de Türk Milleti olarak Cumhuriyetimize, Demokrasimize ve Bayrağımıza olan sevgimizi ve bağlılığımızı her zaman göstereceğiz. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”

Vatandaşlardan Başkan Duruay’a teşekkür

Gölbaşılı vatandaşlar, belediyenin bayrak dağıtımı fikrini memnunlukla karşıladıklarını belirterek “Belediyemizin çok anlamlı hediyesini gururla aldık. Evlerimizi balkonlarımızı ay yıldızlı bayrakla süsleyeceğiz. Başkanımız Fatih Duruay’a teşekkür ediyoruz” diye kaydetti.




Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 23:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER