Feramus Başaran meclise damgasını vurdu

Feramus Başaran meclise damgasını vurdu

Feramus Başaran meclise damgasını vurdu
 Gölbaşı Belediye Meclisi, 2017 yılı Ekim ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay başkanlık etti.

Mecliste söz alan AK Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Feramis Başaran’ın Hani ikili oldunuz, üçlü oldunuz, dörtlü oldunuz deniyor duya biz beşli olduk Sayın Devlet Bahçeli ile onu da buradan ekleyelim biz beşli olduk. Bu kervana sizleri de davet ediyoruz sözleri ile meclise damga vurdu.

GÖLBAŞI’NI GELECEĞE TAŞIYAN PROJELER YAPTIK

 Gölbaşını geleceğe taşıyan projeler hazırladıklarını vurgulayan Feramis Başaran; “ Gölbaşı’mızı yaşanabilir bir yer yapmak için gayretimiz aralıksız devem etmektedir. Hizmet dönemimizde yatırımlarımız günü kurtaran değil şehrimizi geleceğe taşıyan projelerdir. Gölbaşı’na değer katacağına inandığımız projeler şehir parkı,Eymir Parkı Aile Yaşam Merkezi,Mevlana Kapalı Yüzme Havuzu,Seğmenler Mahallesi Pazar yeri, kapalı otoparkı ve aile yaşam merkezi,Kızılcaşar Mahallesi,İncek,Tulumtaş,Bağiçi,Dikilitaş mahalleleri kültür merkezileri 2017 yılında tamamlayıp 2018 yılında halkımıza sunacağımız projelerimizden bazılarıdır” dedi.

DEVLET BAHÇELİ İLE BİZ BEŞLİ OLDUK

Kimsenin hayal edemediği yatırımlar yaptıklarını belirten AK Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Feramis Başaran “Bu yatırımları başta Belediye Başkanımız Fatih Duruay, meclis üyelerimiz ve halkımızla hep birlikte başardık. Bu yatırımları başta Belediye Başkanımız Fatih Duruay’ın gayretiyle Büyük Şehir Belediye Başkanlığı ve merkezi hükümetimizin de tarihinde hiç görmediği destekler aldık. Hani ikili oldunuz, üçlü oldunuz, dörtlü oldunuz deniyor duya biz beşli olduk Sayın Devlet Bahçeli ile ona da buradan ekleyelim biz beşli olduk. Bu kervana sizleri de davet ediyoruz. B kapsamda Ankara’nın en büyük dünyanın ikinci temizlik projesi başladı” ifadelerini kullandı.

MELİH GÖKÇEK BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

“Mogan Gölü hayaldi temizleniyor arkadaşlar burada hep konuştuk bütün belediye başkanları bunu söyledi ama biz gerçekleştiriyoruz bize nasip oldu. Mogan gölü temizliğe başlandı. Konya yolu otuz yıl konuştuk elinizi vicdanınıza koyunda eleştirin kalkınma programına da alındı yapılmaya da başlanacak 2019 yılı seçimlerine yetişecek. Ankara Büyük şehir başkanlığı tarafınca yol, asfalt, peyzaj gibi büyük destekler aldık. Bu konuda ben Melih Gökçek Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Sadece oyaca mahallesine 2014 öncesi dönemde bütçe 40 trilyonken Melih Gökçek Başkan oraya 20 trilyon harcadı” 

2018 YILI BÜTÇESİ 173 MİLYON 800 BİN TÜRK LİRASI

İnsan odaklı hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini vurgulayan Feramis Başaran; “ 2018 mali yıl bütçesini de huzurlarınıza getirdik. İnsan odaklı hizmet anlayışı ile kaynakları etkin, ekonomik ve verimli kullanılması temel prensibinden ödün vermeden hazırladığımız, sosyal yatırımların öne çıktığı 2018 hizmet yılı tahmini bütçemiz 173 milyon 800 bin Türk lirası olarak ön görülmüştür. Belediye Başkanımız Fatih Duruay’ın önderliğinde günlük siyasi politikalardan uzak geleceğin Gölbaşı’sını inşa etmeye çıktığımız bu yolda şehrimizin çehresini değiştiren vizyon projelerin kazandırılmasında biz olumlu katkıları ile yardımcı olan siz değerli meçli üyelerimize teşekkür ederim. Hazırladığımız 2018 yılı bütçesinin Gölbaşı’mıza hayırlara vesile olmasını dilerim.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2017, 20:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER