Duruay'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Duruay'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı
 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Dünya var olduğundan bu yana bağımsızlığın timsali olmuş, tarihi şan ve şerefle dolu olan milletimizin tarihindeki önemli dönüm noktalarından biri olan Cumhuriyetimizin 92. Yılını gururla kutluyoruz.
Kurtuluş savaşı Milletimizin Atatürk önderliğinde verdiği eşine rastlanmaz mücadelenin, onurlu duruşun, vatan sevgisinin ve bağımsız yaşama arzusunun tezahürüdür. Milletin İstikbali için Vatanın İstiklali Mücadelesidir.
Aziz milletimiz, birliğine ve dirliğine kastedenlere karşı verdiği kararlı mücadeleyle, egemenliğinden hiçbir surette taviz vermeyeceğini kanını ve canını vererek göstermiştir. Herkes iyi bilmelidir ki ; Milletimiz sonsuza kadar Cumhuriyetine sahip çıkacaktır.

 

Gazi Meclisimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” diyerek ilan ettiği Cumhuriyete sahip çıkmak özellikle bu günlerde daha da önem kazanmıştır.
 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramını gönülden kutluyor, başta Vatanımızın kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, rahmet ve saygıyla anıyorum.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2015, 02:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER